7. 5. Jedlá procházka na Kokořínsku
-
procházka spojená s poznáváním jedlých rostlin sezónních i trvalek v mém rajónu
-
proč jedlé rostliny sbírat, jak je uchovávat i používat v kuchyni
-
ochutnávka rostlin po cestě, divokých i kvašených dobrot
Kde: Kokořínsko, okolí Jestřebice
Cena: 950 Kč
8. 10. Kurz kvašení: fermentovaná papriková/chilli omáčka
-
teorie a praxe kvašení zeleniny na omáčky
-
vlastnoruční příprava paprik na kvašení podle vašich chuťových preferencí
-
ukázka zpracování a dochucení prokvašené omáčky
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot včetně těch omáčkových
-
skripta fermentace omáček PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 950 Kč
ŽIVÉ AKCE 2022
6. 5. Jedlá procházka na Kokořínsku
-
procházka spojená s poznáváním jedlých rostlin a květů, sezónních i trvalek v "mém rajónu" na Kokořínsku
-
proč jedlé rostliny sbírat, jak je uchovávat i používat v kuchyni
-
ochutnávka divokých i kvašených dobrot
-
Podrobně si o Jedlých procházkách můžete přečíst tady.
Kde: Kokořínsko
Cena: 1150 Kč
14. 5. Šeříkový čaj a květové vody pro Na Ovoce
Přeju vám krásný den, staré, řádně uleželé dárky odpočívají a pomalu pro vás chystám nové.
Zatím se můžete podívat na všechnu tu fermentační nádheru, co mám na blogu nebo na sítích. Těším se někdy na kvašenou!
11. 3. Kurz kvašení: ovesný jogurt
Milí, volali jste po živých akcích, mně také přinášejí radost (víc než ty onlinové), takže jich v roce 2022 bude hodně.
Tady je jejich přehled. Zatím neúplný a nevymazlený, ale je!
-
povídáním o použití jedlých květů v kuchyni
-
následné vlastnoruční zpracování šeříku na "černý čaj"
-
ochutnávka oxidovaných čajů a květových vod
-
návod na přípravu oxidovaného čaje v PDF
Kde: Praha, sad na Klíčově
Pořádá: Na Ovoce, já budu lektorovat
Příspěvek: 550 Kč
26. 2. Kurz kvašení: kimči
29. 4. Ulov & nakvas: divoké jarní kimči
-
kombinace sběru a kurzu kvašení kimči
-
kratší procházka spojená se sběrem křídlatky a česneku podivného
-
teorie a praxe kvašení kimči s přihlédnutím k jarní zelenině a aktuálním jedlým rostlinám
-
vlastnoruční příprava sezónního kimči (a budete-li chtít s přídavkem nasbíraného jedlého býlí) na domácí dokvašení, včetně nasolování a rýžové pasty
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot
-
miso polévka s kimči a jarním býlím k obědu
-
skripta přípravy kimči v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1550 Kč
-
kombinace sběru a kurzu kvašení kimči
-
kratší procházka spojená se sběrem křídlatky a česneku podivného
-
teorie a praxe kvašení kimči s přihlédnutím k jarní zelenině a aktuálním jedlým rostlinám
-
vlastnoruční příprava sezónního kimči (a budete-li chtít s přídavkem nasbíraného jedlého býlí) na domácí dokvašení, včetně nasolování a rýžové pasty
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot
-
miso polévka s kimči a jarním býlím k obědu
-
skripta přípravy kimči v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1550 Kč
9. 4. Ulov & nakvas: jarní býlí
-
kombinace jedlé procházky a kurzu kvašení zeleniny
-
kratší jedlá procházka spojená se sběrem aktuálních jedlých rostlin
-
nasbírané jedlé rostliny si nakvasíte se zeleninou
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot
-
skripta kvašení zeleniny v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
23. 4. Jedlá procházka na Kokořínsku
-
procházka spojená s poznáváním aktuálních jedlých rostlin v mém rajónu
-
proč jedlé rostliny sbírat, jak je uchovávat i používat v kuchyni
-
ochutnávka rostlin po cestě, divokých i kvašených dobrot
Kde: Kokořínsko, okolí Jestřebice
Cena: 950 Kč
13. 8. Jedlá procházka podpořená Feldenkraisovou metodou
-
společná akce s dlouholetou kamarádkou, jogínkou a lektorkou Feldenkraisovy metody Veronikou Švecovou, více o ní tady
-
propojení jemného vědomého pohybu, jedlé procházky a jedinečné atmosféry naší roubenky a přírody Kokořínska
-
2x cvičení (lekce) Feldenkraisovy metody
-
procházka spojená s poznáváním aktuálních jedlých rostlin v mém rajónu
-
společný vegetariánský oběd s bohatou divoce-prokvašenou ochutnávkou
Kde: Kokořínsko, okolí Jestřebice
Cena: 1650 Kč
23. 7. Ulov & nakvas: červený rybíz
-
kombinace sběru a kurzu kvašení
-
vlastnoruční česání červeného rybízu u nás na zahradě a povídání o jeho použití v kuchyni
-
nasbíraný rybíz si pak třemi způsoby upravíte a odnesete domů na dokvašení: jako "zavřeninu", naslano jako umeocet a nasladko v medu
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot
-
skripta - návod na umeocet a kvašení bobulí v medu v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
květen
7. 5. 11 - 15 Jedlá procházka na Kokořínsku
-
procházka spojená s poznáváním jedlých rostlin sezónních i trvalek v mém rajónu
-
proč jedlé rostliny sbírat, jak je uchovávat i používat v kuchyni
-
ochutnávka rostlin po cestě, divokých i kvašených dobrot
Kde: Kokořínsko, okolí Jestřebice
Cena: 950 Kč
Ulov & nakvas: šeřík
-
kombinace jedlé procházky a kurzu kvašení
-
vlastnoruční sběr šeříkových květů s povídáním o použití jedlých květů v kuchyni
-
následné vlastnoruční zpracování šeříku na "černý čaj" a fermentovaný med
-
ochutnávka různých oxidovaných čajů i fermentovaného medu
-
skripta v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Kdy: polovina května 15. n. 21., upřesněno podle kvetení šeříku
Délka: 3-4 hodiny
Cena: 1050 Kč
21. 5. Ulov & nakvas: šeříkové květy
-
kombinace sběru a kurzu kvašení
-
sběr šeříkových květů u nás na zahradě s povídáním o použití jedlých květů v kuchyni
-
následné vlastnoruční zpracování šeříku na "černý čaj" a fermentovaný med
-
ochutnávka různých oxidovaných čajů i fermentovaného medu
-
skripta přípravy květů v medu a oxidovaného čaje v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
červen
4. 6. 11 - 15 Ulov & nakvas: borové šišky a smrkové výhonky
-
kombinace jedlé procházky a kurzu kvašení
-
vlastnoruční sběr smrkových výhonků a borových šišek a povídání o jejich použití v kuchyni
-
nasbírané šišky a výhonky si pak nakvasíte se zeleninou i v medu
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot, vč. těch jehličnanových
-
skripta kvašení zeleniny a v medu v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
červenec
Ulov & nakvas: špendlíkové olivy
-
kombinace jedlé procházky a kurzu kvašení
-
vlastnoruční sběr mirabelek či myrobalánů a povídání o jejich použití v kuchyni
-
nasbírané "špendlíky" si pak nakvasíte ala olivy
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot
-
skripta v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Kdy: Termín bude upřesněn dle zrání plodů.
Délka: 3 hodiny
Cena: 950 Kč
Ulov & nakvas: rybízový umeocet
-
kombinace sběru a kurzu kvašení
-
vlastnoruční sběr červeného rybízu a povídání o jeho použití v kuchyni
-
nasbíraný rybíz si pak nakvasíte ala umeocet (umesu)
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot
-
skripta v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Kdy: Termín bude upřesněn dle zrání plodů.
Délka: 3 hodiny
Cena: 950 Kč
15. 4. Ulov & nakvas: divoké jarní býlí
-
kombinace jedlé procházky a kurzu kvašení zeleniny
-
kratší jedlá procházka spojená s poznáváním a sběrem aktuálních jedlých rostlin
-
teorie a praxe kvašení zeleniny ve vlastní šťávě a v solném roztoku
-
vlastnoruční příprava zelí a zeleninové směsi v roztoku s jarním býlím na domácí dokvašení
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot
-
zelený divoký quiche (slaný koláč) k obědu
-
skripta kvašení zeleniny v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1450 Kč
22. 4. Kurz kvašení: jarní kimči
23. 7. Ulov & nakvas: červený rybíz
-
kombinace sběru a kurzu kvašení
-
vlastnoruční česání červeného rybízu u nás na zahradě a povídání o jeho použití v kuchyni
-
nasbíraný rybíz si pak třemi způsoby upravíte a odnesete domů na dokvašení: jako "zavřeninu", naslano jako umeocet a nasladko v medu
-
ochutnávka divokých i prokvašených dobrot
-
skripta - návod na umeocet a kvašení bobulí v medu v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
13. 8. Jedlá procházka podpořená Feldenkraisovou metodou
-
společná akce s dlouholetou kamarádkou, jogínkou a lektorkou Feldenkraisovy metody Veronikou Švecovou, více o ní tady
-
propojení jemného vědomého pohybu, jedlé procházky a jedinečné atmosféry naší roubenky a přírody Kokořínska
-
2x cvičení (lekce) Feldenkraisovy metody
-
procházka spojená s poznáváním aktuálních jedlých rostlin v mém rajónu
-
společný vegetariánský oběd s bohatou divoce-prokvašenou ochutnávkou
Kde: Kokořínsko, okolí Jestřebice
Cena: 1650 Kč
-
teorie a praxe kvašení kimči
-
vlastnoruční příprava kimči na domácí dokvašení, včetně nasolování a rýžové pasty
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot
-
miso polévka s kimči k obědu
-
skripta přípravy kimči v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1350 Kč
24. 9. Jablečný ocet pro Na ovoce
-
teorie a praxe výroby jablečného octa
-
vlastnoruční sběr jablek a jejich příprava na domácí octové dokvašení
-
ochutnávka octů a umeoctů
Kde: Praha, sad Na Krutci
Příspěvek: 450 Kč
Přihlašování: Organizuje Na Ovoce, já lektoruju. Přihlášky na odkazu tady.
11. 3. Kurz kvašení: ovesný jogurt
-
teorie a praxe výroby ovesného jogurtu bez kupovaných probiotik a speciálních přístrojů
-
poznáte a naučíte se různé způsoby fermentace ovsa pro rozdílnou chuť i konzistenci
-
ochutnávka jogurtů s domácími medovými a ovocnými dobrotami
-
ochutnávka kvašených dobrot
-
ovesné shrnutí v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1050 Kč
19. 11. Kurz kvašení: kdoulovec 3x jinak
-
teorie a praxe vaření a kvašení s kdoulovcem, více o něm tady
-
vlastnoruční příprava kdoulovce na dokvašení: ve vlastní šťávě, pasta s dýní a česnekem, kdoulovec v medu
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot
-
skripta kvašení kdoulovce v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1250 Kč

Letní slaně ovocná ochutnávka
Dva slaně prokvašené recepty, které vás osvěží v horkých letních dnech: rybíz s česnekem a melounové slupky s mátou.
-
PŮVODNÍ POPIS DDKK Z 05/23 PŘED AUTOMATEM
-
Teoreticky i prakticky probereme 4základní způsoby kvašení zeleniny a bylinek
-
Postupně se budeme věnovat např. hygieně, solení, jak se vyhnout plísni a křísu, vhodným kombinacím zeleniny, variabilitě chutí, skladování a vaření s kvašenou zeleninou, kvašení podle sezóny i jak nabízet kvašenou zeleninu dětem.
- Dostanete spoustu tipů a receptů na kvašenou zeleninu i jídla s ní připravená.
-
Vše vám vysvětlím srozumitelně, jednoduše a s nadhledem - obrazem a popisem, občas videem.
-
Budete mít spoustu času na vlastní kvasicí praxi a experimenty.
-
Během kurzu se můžete se přidat ke společnému kvašení, podobnému fermentační výzvě, které vás vybudí k akci, ukáže fermentační zkratky a hlavně pomůže najít své oblíbené postupy a kombinace, protože každému vyhovuje a chutná něco jiného.
-
6 týdnů se budete moct na cokoliv ohledně kvašení zeleniny zeptat a konzultovat svoje kvasící pokusy.
Čemu se naopak věnovat nebudeme?
Pokročilejším technikám kvašení zeleniny a bylinek jako jsou kimči, fermentované omáčky a pasty. Na ty jsou/budou samostatné kurzy.
Pro koho je kurz vhodný?
-
Kurz jsem připravila především pro začátečníky a ty, kterým se kvašená zelenina stále nedaří.
-
Dále pro mírně pokročilé, kteří se o kvašení zajímají více a chtějí se před výpravami do dalších galaxií fermentace ujistit, že mají dobře zvládnuté základy.
-
Pro ty, co se opravdu chtějí pustit do kvašení a ne jen si o něm číst.
Co vás čeká?
-
On-line kurz ve členské sekci (na webu, bez nutnosti mít FB)
-
Doprovodná podpůrná FB skupina. Pokud nemáte FB,
můžete využít dotazů a podpory prostřednictvím formuláře. -
Krátké příspěvky i videa.
-
Podrobná skripta v PDF.
-
Moje aktivní podpora po dobu 6 týdnů.
-
Neformální a přátelská atmosféra. Hravost a nadšení.
Kdy bude kurz probíhat?
-
Od 1. do 26. 5., resp. do 9. 6. 2023, naposledy s mojí podporou.
-
Čekají vás 4 týdny plných výukových příspěvků + 2 týden následné podpory.
-
Po skončení kurzu vám zůstane přístup do členské sekce min. 3 roky a skripta v PDF.
8. 10. Kurz kvašení: fermentovaná papriková/chilli omáčka
-
teorie a praxe kvašení zeleniny na omáčky
-
vlastnoruční příprava paprik na kvašení podle vašich chuťových preferencí
-
ukázka zpracování a dochucení prokvašené omáčky
-
bohatá ochutnávka kvašených dobrot včetně těch omáčkových
-
skripta fermentace omáček PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 950 Kč
15. 7. Slaná fermentace ovoce
-
povídání o fermentaci ovoce naslano
-
ukázka přípravy a slaně-ovocná ochutnávka
-
součást výstavy starých odrůd "Pozdní třešně, višně, meruňky a rané slivoně", který pořádá Český svaz ochránců přírody
Kde: Praha, Dům Ochránců přírody v Michli, začátek v 10:30
Cena: zdarma
Přihlašování: emailem na Katerina.Strossova@csop.cz
15. 7. Špendlíkové olivy (Ulov & nakvas s Na Ovoce)
-
povídání o možnostech kvašení ovoce naslano
-
vlastnoruční sběr špendlíků
-
načesané špendlíky si pak připravíte jako "olivy" a odnesete domů na dokvašení
-
ochutnávka "oliv" z místních plodů: trnkových a špendlíkových
Kde: Praha, Suchdol, začátek v 17
Příspěvek: 450 Kč
Přihlašování: Organizuje Na Ovoce, já lektoruju. Přihlášky na odkazu tady.
VIP balíček s prokvašeným setkáním na Kokořínsku
Omáčkovo-pastový kurz si můžete koupit samotný nebo s živým setkáním 22. 10. 2022 u nás na Kokořínsku. Pouze pro 10 účastníků!
Čeká vás prohlídka naší roubenky a oběd s bohatou divoce prokvašenou ochutnávkou. Budeme mít dost času na povídání a případnou fermentační konzultaci. Můžete také přivézt svoje kurzové kvašenosti na posouzení a společnou ochutnávku.
Bude to vlastně pokurzový prokvašený mejdan... Už teď se těším!

22. 10. Jablkobraní: velkokurz zpracování jablek
-
sběr jablek u nás v sadu a jejich zpracování mnoha způsoby
-
příprava jablečného octa, ajurvédských jablek, jablečného pyré, povidel atd.
-
základy zavařování
-
bohatá ochutnávka a nadílka jablečných dobrot
-
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1350 Kč
-
Jedlá procházka zaměřená na jedlé a léčivé dřevokazné houby
-
Budu o ní informovat jen několik dní předem, podle aktuální houbové situace.
-
Pokud ji nechcete propásnout, registrujte se raději ve formuláři níže. Dám vám pak emailem vědět.
-
Jestli byste radši soukromou houbovou během týdne, napište mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz a domluvíme se.
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 1250 Kč
Po dvou letech. Poprvé v členské sekci na webu. Naposledy s mojí podporou. Potřebuju totiž tohle své první onlinekurzové dítě vypustit samostatně na internety, abych pro vás mohla porodit a vychovat dalším kurzová miminka.
Ještě nikdy jsem nekvasil/a, nevadí to?
-
Vůbec! Předchozí zkušenosti s kvašením vůbec nejsou nutné.
-
Vše se naučíte v kurzu.
Kvasíme doma klasické zelí, naučím se v kurzu něco nového?
-
Určitě. V kurzu objevíte spoustu inspirace a nápadů na zeleninové kvašenosti.
-
Krom kvašení ve vlastní šťávě, jako se dělá zelí, se budeme věnovat i dalších technikám.
Musím být připojená/ý v konkrétní čas? Bojím se, že to kvůli práci/dětem/dovolené nezvládnu.
-
Kurz neprobíhá v "reálném" čase, můžete jím procházet ve vlastním tempu, kdy se vám to bude hodit. Klidně i opakovaně.
-
Pokud byste z nějakého důvodu kurz nestíhali, můžete si jeho obsah znovu nastudovat v členské sekci nebo z materiálů v PDF.
Nevadí, že nemám Facebook?
-
Vůbec to nevadí, kurz můžete absolvovat plnohodnotně i bez něj.
-
Všechny výukové materiály totiž najdete ve členské sekci na webu.
V čem je online kurz jiný než živý?
-
Probereme v něm mnohem více technik, receptů a inspirace, než bychom mohli v jednom živém kurzu. Potřebovali bychom na to alespoň tři.
-
Procházíte kurz ve vlastním tempu a podle svých časových možností a z pohodlí vašeho domova.
-
Sami si vyberete, jaké kvašené recepty vás osloví, a ty pak uděláte.
-
K obsahu se můžete opakovaně vracet.
-
Mnohem větší prostor i čas na podporu, vaše konkrétní otázky, bláznivé nápady i konzultace kvasící zeleniny. V živém kurzu se jim tolik věnovat nemůžeme. Vychytáme tak konkrétní chyby či případné nezdary při přípravě, kvašení i skladování.
-
Mnohé načerpáte i z otázek a inspirace ostatních účastníků.
-
Výrazně nižší cena.
-
Oproti živému kurzu nemůžete ochutnávat moje výrobky, zato si nejdete ty svoje, podle preference vašich chuťových buněk.
10. a 11. 6. Kokořínský pop-up
-
romantická a jedlá procházka na Kokořínsku
-
úžasná veganská hostina na nádherném místě k tomu!
-
jídlo částečně prokvašené a z divokých surovin
-
oficiální název "Praha veganská: výlet za Divoženkou"
Kde: Kokořínsko, Dobřeň
Pořádá: Hostina, Chutnej a já (vybrala jsem a budu lektorovat jedlou procházku, podílet se na sběrech a taky tam s vámi pobudu). Podrobné info a vstupenky na odkazu níže.
Cena: 3900 Kč
17. 6. Netradiční zpracování třešní na Krupském třešňobraní
-
procházka po sadu s ochutnávkou třešní
-
povídání o (ne)tradičním zpracování ovoce
-
výroba zavřenin, třešňového octa nebo třešňových "oliv" na domácí dokvašení (podle zralosti místních třešní)
-
ochutnávka třešňových oliv, zavřenin, jahodového octa a rybízového umeocta
Kde: třešňovka v Krupé, kousek od Kostelce nad Černými lesy
Pořádá: Katka Antonová z Ptačího údolí, já budu lektorovat
Vstupné dobrovolné, registrace nutná
ŘÍJEN
únor
26. 2. 13 - 16 Základní techniky kvašení
-
teorie a praxe kvašení zeleniny ve vlastní šťávě a v solném roztoku
-
ochutnávka kvašených dobrot
-
vlastnoruční příprava zelí a zeleninové směsi v roztoku na domácí dokvašení
-
skripta kvašení zeleniny v PDF
Kde: Kokořínsko, Jestřebice
Cena: 850 Kč
Brány do Letní školy slaného ovocného kvašení se pro rok 2022 uzavřely.
Příští kolo kurzu fermentace ovoce naslano budu otevírat v červnu 2023. Pokud to nechcete propásnout, můžete se upsat tady a já vám dám včas emailem vědět.
Přeju vám krásné dny a těším se někdy na kvašenou!
Objednávka online kurzu Moje první zelí
SPECIÁLNÍ NABÍDKA za 2 750 Kč
Letní škola slaného ovocného kvašení
+ Oxidovaný čajový ebook v hodnotě 350 Kč jako dárek.
Místo plné ceny kurzu 3 250 Kč a pouze z této stránky.
.jpg)

V Letní škole slaného se naučíte kvasit místní pěstované i divoké ovoce naslano, v čele s variacemi na olivy a umeboshi, a objevíte nové fermentační, sběračské a chuťové možnosti.
Kurz probíhá online v členské sekci na webu (tedy bez potřeby FB) s extra dlouhou podporou do konce srpna. Využijte ovocnou sezónu naplno!
Chcete mít extra prokvašené léto?
Přidejte se rovnou do dvou kurzů za NEOPAKOVATELNÝCH 4 500 Kč.
.jpg)
.jpg)
Místo plné ceny 6 200 Kč a jen do 17. 7.
Zatímco Letní škola přinese do vaší kuchyně neuvěřitelné olivy a umeboshi z místního ovoce, v kurzu Fermentované pozdní léto zpracujete rajčata, papriky, česnek, dýně a bylinky na pěknou řádku lahodných omáček, pest i past.
Oba kurzy jsou online v členské sekci na webu. Letní škola je k dispozici rovnou a s dlouhou podporou. Fermentované pozdní léto začíná 11. 9. a je bez podpory.
Prosím, vyberte si, zda chcete platit v českých korunách nebo v eurech. Stačí kliknout na jednotlivé možnosti níže.
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zasílání emailového minikurzu a také (ne)pravidelného mailingu od Divoženky v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
Podle zákona je tento minikurz zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na něj všeobecné obchodní podmínky. Ty vás zašlu jako PDF společně s potvrzením o registraci.
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zasílání emailové fermentační výzvy a také (ne)pravidelného mailingu od Divoženky v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
Podle zákona je tato výzva zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na ní všeobecné obchodní podmínky. Ty vás zašlu jako PDF společně s potvrzením o registraci.