top of page
Kdoulovec_titulka (2).jpg

Zamilujte si kdoulovec, aromatický poklad plný vitamínu C

Vše o kdoulovci, kterým můžete směle nahradit chuť i vůni citrónu, a jeho širokém použití v kuchyni. 25 receptů s kdoulovcem syrovým, vařeným, sušeným, macerovanými i kvašeným. Nasladko i naslano.

 

Pokud jste o kdoulovci ještě neslyšeli nebo si nejste jistí, zda máte ten správný plod, mrkněte na tenhle článek.

Fermentace květů a šišek v medu

Malý, ale nesmírně voňavý a sladký ebook, díky kterém se naučíte fermentovat květy, mladé výhonky a šištice v medu. Pro tu krásu ze sběru, úžasné vůně, neobvykle lahodné chutě i jako léčivé sirupy.

Je vhodný i pro začátečníky.

Kdoulovec_titulka.jpg
202110_TITUL_omackovy.jpg

Fermentované zeleninové omáčky

Omáčkový ebook vás naučí kvasit širokou paletu jemných i pálivých zeleninových omáček. Třeba rajčatovou, dýňovou s hořčičnými semínky, paprikovou nebo česnekovou ala wasabi.

 

Vznikl z úspěšného online kurzu "Fermentované pozdní léto" a doporučuju ho už mírně pokročilým kvasičům a kvasnicím.

Fermentované bylinkové a zeleninové pasty

Pastový ebook vám odkryje techniky výroby fermentovaných past a pesta ze sezónní zeleniny a bylinek. Díky ebooku si připravíte úžasná ochucovadla, živá a plná chuti, která vaše vaření povznesou o několik úrovní výše. 

Ebook je pro pokročilejší kvasiče a vznikl z úspěšného online kurzu na výrobu prokvašených omáček, pesta a past.

PASTY_titulka.jpg

Co o mých kurzech říkají účastníci? 

Na referencích k ebookům se pracuje, mějte strpení :) Zatím si můžete přečíst ty kurzové.

Super kurz plný informací, který vřele doporučuji každému, kdo se rád učí nové věci, experimentuje, nerad vyhazuje jídlo a nerad kupuje mrtvé potraviny z marketů. Opravdu stojí za to :)

Barbora Benešová

"Od Denči mám již druhý fermentační kurz a opět můžu jen chválit. Lekce jsou přehledné, dobře zpracované i pro úplně začátečníky a jako bonus jsou kvalitní skripta pěkně do ruky a na založení do knihovny."

Lenka Krejčírová

Denisa, Divoženka, ale i žena, co divy zná a umí je báječně předat nám, co máme "běžnou" práci a život a přece nás baví pronikat do tajů a pokladů naší přírody. A navíc "vaří" (tedy spíš kvasí) jako michelinská (super) star! Počkejte až ochutnáte třeba kdoulovec v česneku. To je recept, který z ní nutně musím ještě vymámit! ;)

Tereza Matonohová

Zúčastnila jsem se již druhého kurzu u Divoženky a jsem opravdu ráda. Kurz byl velmi dobře sestavený, témata logicky navazovala, inspirativní recepty byly zajímavé a mnohdy překvapivé. Díky kurzu jsem si prohloubila znalosti o kvašení, kterému jsem naprosto propadla. Musím pochválit i skripta. Jsou perfektní, profesionálně udělaná, přehledná a velmi inspirativní. Vše je opravdu srozumitelně vysvětleno. Pokud jsem měla nějaký dotaz, vždy jsem dostala rychlou odpověď. Moc děkuji a těším se na nový kurz. Určitě se zúčastním

Jitka Pohanková

"Denisu vnímám jako opravdovou kvasící Královnu. Během kurzu jsem obdivovala, jak příjemně a jednoduše dokáže formulovat rady a odpovědi na mnohdy (pro mě) záhadné dotazy. Ví toho opravdu hodně, je cítit, že má mnohaleté zkušenosti a je to její velká vášeň. Proto doporučuju její kvasící kurzy všem, kteří se nebojí i těm, kteří se bojí. S Denisou se mi velká záhada snadno proměnila v zázračný kvasící svět plný zdravých dobrot. Získala jsem know-how, které už mi zůstane. A taky objevila osobnost, které v tomto (nejen) kvasícím ohledu plně důvěřuji. Děkuji za to."

Hedvika Řezáčová

"Kurz u Denisky byl opět skvělý a nabitý novými recepty a neformální příjemnou atmosférou. Doporučuju :-)."

 

Anna Benešová

Máte otázky? Sem s nimi!
Napište na denisa@divozenkavkuchyni.cz, na Messenger 
Divoženky v kuchyni nebo rovnou volejte na 733 755 780.

Krásné dny plné sběru a kvašení vám přeju!
Denisa, Divoženka v kuchyni

divozenka v kuchyni_ebooky

Divoženkovské ebooky

Ebook, elektronická brožura či knížka v PDF, je praktická věc, pokud nechcete trávit čas online, máte to na mé živé kurzy daleko, a toužíte získat další sběračsko-fermentační dovednosti.

 

V ebooku najdete vše o daném tématu, jasně, přehledně a krásně zpracované, s radostí a chutí popsané a nafocené.

 

Ebook si můžete vytisknout a samostatně používat při domácím zpracování a experimentování. Cákání a zaznamenávání vlastních poznámek vítáno! 

IMG_7245 (2).JPG

Nechcete zůstat jen u ebooků a rádi byste se zúčastnili mého kurzu či jiné akce? Podívejte se, co pro vás chystám.

Ebooky_fermetacni
bottom of page