Divoženkovské ebooky
Ebook, elektronická brožura či knížka v PDF, je praktická věc, pokud nechcete trávit čas online, máte to na mé živé kurzy daleko, a toužíte získat další sběračsko-fermentační dovednosti.
V ebooku najdete vše o daném tématu, jasně, přehledně a krásně zpracované, s radostí a chutí popsané a nafocené.
Ebook si můžete vytisknout a samostatně používat při domácím zpracování a experimentování. Cákání a zaznamenávání vlastních poznámek vítáno!
Léčivé houby, které najdete za domem
Čerstvé dorostlý ebook, díky kterému bezpečně poznáte 10 léčivých dřevokazných hub, které rostou u nás. Poklady sezónní a víceleté, jedlé i čistě medicinální, a jejich použití kulinární i léčivě preventivní.
Oxidované čaje z listů a květů
Sběračský ebook, který vás do podrobna seznámí s výrobou oxidovaných čajů z místního kvítí a býlí. Velké chuťové i vonné objevy a rozšíření sběračsko-zásobitelského portfolia zaručeno!
Zamilujte si kdoulovec, aromatický poklad plný vitamínu C
Vše o kdoulovci, kterým můžete směle nahradit chuť i vůni citrónu, a jeho širokém použití v kuchyni. 25 receptů s kdoulovcem syrovým, vařeným, sušeným, macerovanými i kvašeným. Nasladko i naslano.
Pokud jste o kdoulovci ještě neslyšeli nebo si nejste jistí, zda máte ten správný plod, mrkněte na tenhle článek.
Fermentace květů a šišek v medu
Nesmírně voňavý a sladký ebook, díky kterém se naučíte fermentovat květy, mladé výhonky, šištice a další suroviny v medu. Pro tu krásu ze sběru, úžasné vůně, neobvykle lahodné chutě i jako léčivé sirupy.
Je vhodný i pro začátečníky.
Fermentované zeleninové omáčky
Omáčkový ebook vás naučí kvasit širokou paletu jemných i pálivých zeleninových omáček. Třeba rajčatovou, dýňovou s hořčičnými semínky, paprikovou nebo česnekovou ala wasabi.
Vznikl z úspěšného online kurzu "Fermentované pozdní léto" a doporučuju ho už mírně pokročilým kvasičům.
Fermentované bylinkové a zeleninové pasty
Pastový ebook vám odkryje techniky výroby fermentovaných past a pesta ze sezónní zeleniny a bylinek. Díky ebooku si připravíte úžasná ochucovadla, živá a plná chuti, která vaše vaření povznesou o několik úrovní výše.
Ebook je pro pokročilejší kvasiče a vznikl z úspěšného online kurzu na prokvašených omáček, pesta a past.
Máte otázky? Sem s nimi!
Napište na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo rovnou volejte na 733 755 780.