top of page
Kvašení je úžasný, zdravý a navíc chutný způsob konzervace zeleniny.
Pojďte si ho vyzkoušet!
3 běžné jarní zeleniny, 3 barvy, 3 chutě, 3 struktury
Hravá emailová fermentační výzva je zdarma a poběží od 15. do 20. května.
REGISTRACE BYLA UKONČENA
Dostane se vám potřebných kvasicích informací a probiotické podpory. A hlavně na konci ochutnáte (pro někoho první) vlastnoručně připravené kvašenosti!
"Zdravím Deniso, řekla jsem si, ze vám musím napsat, i když fermentační výzva už skončila. Postupovala jsem dle vašeho návodu, který pro mě byl překvapivě jednoduchý a výsledek je skvělý!!! Hrozně mile mě překvapilo, jak všechna zelenina skvěle chutná, každá je jiná a přece mají hodně společného. Chci vám tímto moc poděkovat, ze jste mi otevřela vrátka do nového světa 🙏🏻 Ať se vám daří a jste stále skvěle naložená 🤗" Petra
"Nadchlo mě, že to jde a není to zas tak složité. Stačí, když si to člověk vyzkouší v praxi." Jana
"Opravdu jsi své nadšení pro kvašení přenesla i na mne. Před kurzem jsem si myslela, že toho musí nakvasit hromada a bez zeláku to nejde.Teď už nemám strach zkusit jen skleničku a vím, že k tomu doopravdy nepotřebuju nic speciálního." Markéta
DOBŘE NALOŽENÁ
jarní fermentační výzva
Chcete se s jarem (konečně) pustit do kvašení zeleniny a být tak dobře naložení?
registrace
bottom of page