top of page
Kvašení je úžasný, zdravý a navíc chutný způsob konzervace zeleniny.

Pojďte si ho vyzkoušet!
3 běžné jarní zeleniny, 3 barvy, 3 chutě, 3 struktury
IMG_0271.JPG
IMG_0370.jpg

Hravá emailová fermentační výzva. Zdarma od 12. do 18. dubna 2023.

Dostane se vám potřebných kvasicích informací a probiotické podpory. A hlavně na konci ochutnáte (pro někoho první) vlastnoručně připravené kvašenosti!

Registrace je uzavřená.

Nesmutněte, určitě brzo vymyslím něco dalšího. Aby vám to neuteklo, doporučuju upsat se k  divoženkovskému newsletteru tady. Krásný den!

"Opravdu jsi své nadšení pro kvašení přenesla i na mne. Před kurzem jsem si myslela, že toho musí nakvasit hromada a bez zeláku to nejde... Teď už nemám strach zkusit klidně jen skleničku a vím, že k tomu doopravdy nepotřebuju nic speciálního."

"Nadchlo mě, že to jde a není to zas tak složité. Stačí, když si to člověk vyzkouší v praxi." 

IMG_0384.jpg

DOBŘE NALOŽENÁ

jarní fermentační výzva

Chcete se s jarem (konečně) pustit do kvašení zeleniny a být tak dobře naložení? 

registrace
bottom of page