top of page
Kvašení je úžasný, zdravý a navíc chutný způsob konzervace zeleniny.
Pojďte si ho vyzkoušet!
3 běžné jarní zeleniny, 3 barvy, 3 chutě, 3 struktury


Hravá emailová fermentační výzva. Zdarma od 12. do 18. dubna 2023.
Dostane se vám potřebných kvasicích informací a probiotické podpory. A hlavně na konci ochutnáte (pro někoho první) vlastnoručně připravené kvašenosti!
Nesmutněte, určitě brzo vymyslím něco dalšího. Aby vám to neuteklo, doporučuju upsat se k divoženkovskému newsletteru tady. Krásný den!
"Opravdu jsi své nadšení pro kvašení přenesla i na mne. Před kurzem jsem si myslela, že toho musí nakvasit hromada a bez zeláku to nejde... Teď už nemám strach zkusit klidně jen skleničku a vím, že k tomu doopravdy nepotřebuju nic speciálního."
"Nadchlo mě, že to jde a není to zas tak složité. Stačí, když si to člověk vyzkouší v praxi."

DOBŘE NALOŽENÁ
jarní fermentační výzva
Chcete se s jarem (konečně) pustit do kvašení zeleniny a být tak dobře naložení?
registrace
bottom of page