Objevte další krásnou a sběračsky i chuťově obohacující možnost zpracování sezonních přírodních darů.
Pomocí oxidace si můžete doma snadno vyrobit čaje podobné těm pravým černým. Chutěmi a vůněmi bohatší a hlavně z místních zdrojů.
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání návodu a také (ne)pravidelného mailingu od Divoženky v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
Podle zákona je návod v PDF zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na ní všeobecné obchodní podmínky. Ty vás zašlu jako PDF společně s potvrzením o registraci.
ČERNÉ ČAJE
Z MÍSTNÍCH ZDROJŮ
návod ke stažení
Chcete ochutnat, jaké úžasné a voňavé čaje vzniknou fermentací, tedy správě oxidací, tady rostoucích listů a květů?