top of page
Chcete se naučit připravovat a používat neuvěřitelně voňavé léčivé medy plné života?
Přejete si objevit synergii medu a šišek pro kulinární účely i do domácí lékárny?
Rádi byste zkusili nový způsob konzervace a díky němu prozkoumali další galaxii vesmíru kvašení?
Díky ebooku "Fermentace květů a šišek v medu" se vše podstatné o medové fermentaci naučíte. Na 15 stránkách v něm slovem i obrazem, jasně a srozumitelně najdete:
-
jaké květy a části jehličnanů sbírat,
-
postupy, jak tyhle jedlé dary v medu fermentovat,
-
recept na gruzínský šiškový džem,
-
jak prokvašené medy používat,
-
výčet dalších surovin, které můžete v medu kvasit.
![Kdoulovec_titulka.jpg](https://static.wixstatic.com/media/40c239_f09ba6670fd44b96a0e7cdca2bcd56f6~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_13,w_1414,h_1973/fill/w_222,h_308,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Kdoulovec_titulka.jpg)
Kolik e-book stojí?
Cením si ho na 395 Kč.
O medové fermentaci se jen tak někde nedočtete. Ebook je tedy originální dílo s cennými postupy. Výsledek spousty hodin kvašení a testování fermentovaných medů na vlastní rodině i kamarádech .
Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.
Tohle všechno dostanete naráz jako medový koncentrát v ebooku "Fermentace květů a šišek v medu".
Věřím, že se do medové konzervace zamilujete a stane se vaší každoroční divoce-kulinární radostí.
![IMG_8746.JPG](https://static.wixstatic.com/media/40c239_e0ce43f1722c494cb9d5e89c0339889a~mv2.jpg/v1/fill/w_83,h_56,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/IMG_8746_JPG.jpg)
Máte nějaké otázky?
Napiště mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz, ráda vám odpovím.
![IMG_9568.JPG](https://static.wixstatic.com/media/40c239_3aab00e840574cddbaa1b9cf0bd6e4fb~mv2.jpg/v1/crop/x_2,y_266,w_1380,h_652/fill/w_552,h_260,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/IMG_9568_JPG.jpg)
FERMENTACE KVĚTŮ A ŠIŠEK V MEDU
![denisa_divozenka v kuchyni.jpeg](https://static.wixstatic.com/media/40c239_aa0111ec06b44a1fb3f5f4d75210e77e~mv2.jpeg/v1/crop/x_0,y_69,w_1558,h_2060/fill/w_61,h_81,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/denisa_divozenka%20v%20kuchyni.jpeg)
Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody a fermentační experimentátorka.
Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody. Ukazuju, jak můžete žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí.
Medová fermentace mi přinesla nejen nové chutě a neuvěřitelné vůně, ale i další možnost přirozené konzervace bez tepelné úpravy a přidaného cukru.
Věřím, že kvašení v medu rozšíří fermentační a samozásobitelské obzory i vám.
bottom of page