top of page

Chcete se naučit připravovat a používat neuvěřitelně voňavé léčivé medy plné života?

Přejete si objevit synergii medu a šišek pro kulinární účely i do domácí lékárny?


Rádi byste zkusili nový způsob konzervace a díky němu prozkoumali další galaxii vesmíru kvašení?

Díky ebooku "Fermentace květů a šišek v medu" se vše podstatné o medové fermentaci naučíte. Na 15 stránkách v něm slovem i obrazem, jasně a srozumitelně najdete: 
 

  • jaké květy a části jehličnanů sbírat,

  • postupy, jak tyhle jedlé dary v medu fermentovat,

  • recept na gruzínský šiškový džem,

  • jak prokvašené medy používat, 

  • výčet dalších surovin, které můžete v medu kvasit. 

Kdoulovec_titulka.jpg
priprava siskoveho.jpg

 

Neváhejte a pojďte se mnou objevovat a ochutnávat medy prokvašené do neuvěřitelné vůně a lahodnosti.

Kolik e-book stojí?

Cením si ho na 395 Kč.
O medové fermentaci se jen tak někde nedočtete. Ebook je tedy originální dílo s cennými postupy. Výsledek spousty hodin kvašení a testování fermentovaných medů na vlastní rodině i kamarádech .

Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.

Tohle všechno dostanete naráz jako medový koncentrát v ebooku "Fermentace květů a šišek v medu".

Věřím, že se do medové konzervace zamilujete a stane se vaší každoroční divoce-kulinární radostí.

IMG_8746.JPG

Máte nějaké otázky?
Napiště mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz, ráda vám odpovím.

IMG_9568.JPG

FERMENTACE KVĚTŮ A ŠIŠEK V MEDU

IMG_9979.JPG

Mám pro vás jedinečný ebook o medové fermentaci květů a šišek i dalších částí jehličnanů.

denisa_divozenka v kuchyni.jpeg

Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody a fermentační experimentátorka.

 

Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody. Ukazuju, jak můžete žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí. 

Medová fermentace mi přinesla nejen nové chutě a neuvěřitelné vůně, ale i další možnost přirozené konzervace bez tepelné úpravy a přidaného cukru. 

 

Věřím, že kvašení v medu rozšíří fermentační a samozásobitelské obzory i vám. 

bottom of page