Přejete si seznámit se s kdoulovcem a díky němu objevit bohatý místní zdroj vitamínu C s citrónovou vůní i chutí?
Rádi byste věděli, jak kdoulovec chutně připravit nasladko i naslano, jak ho vařit, sušit, macerovat a fermentovat?
Chcete se naučit kdoulovec konzervovat bez vaření, aby zůstaly zachovány všechny jeho vitamíny a živé látky podporujících vaši imunitu?
Vytvořila jsem pro vás jedinečný e-book, který vás s tímto voňavým a kyselým ovocem seznámí a naučí vás ho mnoha způsoby zpracovávat na talíř i do zásoby.
Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a tenhle e-book je výsledkem mé dvouleté "badatelské práce" na téma kdoulovec a jeho kulinární využití. Najdete v něm všechno, co o kdoulovci vím, a recepty, které jsem testovala na vlastní rodině, kamarádech i účastnících mých kurzů kvašení.
Co vám e-book "Zamilujte si kdoulovec, aromatický poklad plný vitamínu C" přinese?
-
Dozvíte se, jak kdoulovec sbírat, skladovat a jak ho rozeznat od kdoule. -
Naučíte se kdoulovec používat v kuchyni místo citrónu, nasladko i naslano. -
Dostanete 25 originálních kdoulovcových receptů, které jinde nenajdete. -
Uvidíte, jak kdoulovec fermentovat, a díky tomu zachovat jeho vitamíny a získat další cenné látky pro zdravá střeva.
Rozšíříte si chuťové obzory a objevíte nové způsoby konzervace.
-
Budete umět získat chuť a kyselost citrónu z místních surovin, bez zbytečné dopravy, obalů a chemie. -
Připravíte si zásoby vitamínu C na zimu a posílíte svoji imunitu
.jpg)

ZAMILUJTE SI KDOULOVEC,
aromatický poklad plný vitamínu C

Dostanete víc, než se vám může zdát, protože naučené postupy sušení, macerace a fermentace můžete pak využít u dalších surovin.
Jmenuju se Denisa Šimlová a říkám si Divoženka v kuchyni. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody, fermentační experimentátorka a nadšená kuchařka.
Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody.
Ukazuju, jak se dá žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí.
Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a svoje vaření už si bez něj nedokážu představit. Díky němu jsem objevila nové chutě, způsoby konzervace a rozšířila si fermentační i samozásobitelské obzory.

Těším se, jak malá (divoženka), až vám v e-booku předám svoje kdoulovcové zkušenosti, kyselé nápady a voňavé nadšení. Věřím, že po jeho přečtení se na kdoulovce začnete koukat jinýma (velice jedlýma) očima a nadšeně je pustíte do své kuchyně.
Představte si, že máte kdoulovcový den.
Po probuzení si dáte fermentovaný kdoulovcový bylinkový nápoj proti nachlazení, plný vitamínu C a síly z bylin.
Posnídáte ovesnou kaši s jablky a kdoulovcem fermentovaným v medu s voňavým kořením.
Na oběd vás čeká krémová dýňová polévka s jablky a kdoulovcem a pečená zelenina s česnekovo-kdoulovcovou zálivkou. K tomu budete popíjet řepný kvas se zázvorem a kdoulovcem.
Večer přijdou kamarádi, vy je přivítáte kdoulovcovým likérem a blýsknete se rychlým čočkovým curry s mrkví a kdoulovcem s rýží a hummusem z bílých fazolí s kdoulovcem.
Z opečeného chleba s čerstvým sýrem a několika druhy fermentovaného kdoulovce s česnekem budou kamarádi tak
nadšeni, že si vyžádají skleničku tohohle pokladů domů.
Váš kdoulovcový den završíte osmahnutými jablky s rozinkami, kdoulovcem a ořechy.
Všechna tučně označená jídla i s jejich obměnami
se díky e-booku naučíte. A to zdaleka není všechno!

Kolik e-book stojí?
Cením si ho na 475 Kč.
Je to originální dílo s cennými postupy. Výsledek dvouletého vaření, kvašení a testování kdoulovcových receptů na vlastní rodině i kamarádech .
Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.
Tohle všechno dostanete naráz jako kdoulovcový koncentrát.
Neváhejte a pojďte se mnou objevit chutě a vůně skvělých jídel z kdoulovce právě teď. Kdoulovcová sezóna je v plném proudu!
.jpg)