Přejete si seznámit se s kdoulovcem a díky němu objevit bohatý místní zdroj vitamínu C s citrónovou vůní i chutí?
Rádi byste věděli, jak kdoulovec chutně připravit nasladko i naslano, jak ho vařit, sušit, macerovat a fermentovat?
Chcete se naučit kdoulovec konzervovat bez vaření, aby zůstaly zachovány všechny jeho vitamíny a živé látky podporujících vaši imunitu?
Vytvořila jsem pro vás jedinečný e-book, který vás s tímto voňavým a kyselým ovocem seznámí a naučí vás ho mnoha způsoby zpracovávat na talíř i do zásoby.
Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a tenhle e-book je výsledkem mé dvouleté "badatelské práce" na téma kdoulovec a jeho kulinární využití. Najdete v něm všechno, co o kdoulovci vím, a recepty, které jsem testovala na vlastní rodině, kamarádech i účastnících mých kurzů kvašení.
Co vám e-book "Zamilujte si kdoulovec, aromatický poklad plný vitamínu C" přinese?
-
Dozvíte se, jak kdoulovec sbírat, skladovat a jak ho rozeznat od kdoule. -
Naučíte se kdoulovec používat v kuchyni místo citrónu, nasladko i naslano. -
Dostanete 25 originálních kdoulovcových receptů, které jinde nenajdete. -
Uvidíte, jak kdoulovec fermentovat, a díky tomu zachovat jeho vitamíny a získat další cenné látky pro zdravá střeva.
Rozšíříte si chuťové obzory a objevíte nové způsoby konzervace.
-
Budete umět získat chuť a kyselost citrónu z místních surovin, bez zbytečné dopravy, obalů a chemie. -
Připravíte si zásoby vitamínu C na zimu a posílíte svoji imunitu
ZAMILUJTE SI KDOULOVEC,
aromatický poklad plný vitamínu C
Dostanete víc, než se vám může zdát, protože naučené postupy sušení, macerace a fermentace můžete pak využít u dalších surovin.
Jmenuju se Denisa Šimlová a říkám si Divoženka v kuchyni. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody, fermentační experimentátorka a nadšená kuchařka.
Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody.
Ukazuju, jak se dá žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí.
Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a svoje vaření už si bez něj nedokážu představit. Díky němu jsem objevila nové chutě, způsoby konzervace a rozšířila si fermentační i samozásobitelské obzory.
Těším se, jak malá (divoženka), až vám v e-booku předám svoje kdoulovcové zkušenosti, kyselé nápady a voňavé nadšení. Věřím, že po jeho přečtení se na kdoulovce začnete koukat jinýma (velice jedlýma) očima a nadšeně je pustíte do své kuchyně.