top of page

Přejete si seznámit se s kdoulovcem a díky němu objevit bohatý místní zdroj vitamínu C s citrónovou vůní i chutí?

Rádi byste věděli, jak kdoulovec chutně připravit nasladko i naslano, jak ho vařit, sušit, macerovat a fermentovat?


Chcete se naučit kdoulovec konzervovat bez vaření, aby zůstaly zachovány všechny jeho vitamíny a živé látky podporujících vaši imunitu?

Vytvořila jsem pro vás jedinečný e-book, který vás s tímto voňavým a kyselým ovocem seznámí a naučí vás ho mnoha způsoby zpracovávat na talíř i do zásoby. 

Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a tenhle e-book je výsledkem mé dvouleté "badatelské práce" na téma kdoulovec a jeho kulinární využití. Najdete v něm všechno, co o kdoulovci vím, a recepty, které jsem testovala na vlastní rodině, kamarádech i účastnících mých kurzů kvašení. 

KDOULOVEC_dynovka s jablky a kdoulovcem.

 Pojďte se mnou objevovat kouzla kdoulovce, syrového, vařeného, sušeného, macerovaného i kvašeného.

Je tolik chutných možností, jak si kdoulovec vychutnat!  

Co vám e-book "Zamilujte si kdoulovec, aromatický poklad plný vitamínu C" přinese?


  • Dozvíte se, jak kdoulovec sbírat, skladovat a jak ho rozeznat od kdoule.


  • Naučíte se kdoulovec používat v kuchyni místo citrónu, nasladko i naslano.


  • Dostanete 25 originálních kdoulovcových receptů, které jinde nenajdete. 


  • Uvidíte, jak kdoulovec fermentovat, a díky tomu zachovat jeho vitamíny a získat další cenné látky pro zdravá střeva.

  •  

Rozšíříte si chuťové obzory a objevíte nové způsoby konzervace.


  • Budete umět získat chuť a kyselost citrónu z místních surovin, bez zbytečné dopravy, obalů a chemie.


  • Připravíte si zásoby vitamínu C na zimu a posílíte svoji imunitu

Kdoulovec_titulka (1).jpg
IMG_6929.JPG

ZAMILUJTE SI KDOULOVEC,
aromatický poklad plný vitamínu C

IMG_7096.JPG

Ukážu vám, jak kdoulovci snadno nahradit citróny a jak z nich připravit obyčejná jídla i originální dobroty, které si zamilujete.

IMG_6830.JPG

Dostanete víc, než se vám může zdát, protože naučené postupy sušení, macerace a fermentace můžete pak využít u dalších surovin. 

Jmenuju se Denisa Šimlová a říkám si Divoženka v kuchyni. Jsem vášnivá sběračka jedlých darů přírody, fermentační experimentátorka a nadšená kuchařka.

 

Svoje fermentační zkušenosti propojuju se znalostí divokých bylinek a jedlých darů přírody.

Ukazuju, jak se dá žít a jíst v souladu se sezónou a využívat darů, které nám příroda nabízí. 

Do kdoulovce jsem se před lety zamilovala a svoje vaření už si bez něj nedokážu představit. Díky němu jsem objevila nové chutě, způsoby konzervace a rozšířila si fermentační i samozásobitelské obzory.

kdouvoce s rachel7.jpg

Těším se, jak malá (divoženka), až vám v e-booku předám svoje kdoulovcové zkušenosti, kyselé nápady a voňavé nadšení.   Věřím, že po jeho přečtení se na kdoulovce začnete koukat jinýma (velice jedlýma) očima a nadšeně je pustíte do své kuchyně. 

kdoulovec_lakani

Představte si, že máte kdoulovcový den.

Po probuzení si dáte fermentovaný kdoulovcový bylinkový nápoj proti nachlazení, plný vitamínu C a síly z bylin.
 
Posnídáte ovesnou kaši s jablky a kdoulovcem fermentovaným v medu s voňavým kořením.

Na oběd vás čeká krémová dýňová polévka s jablky a kdoulovcem a pečená zelenina s česnekovo-kdoulovcovou zálivkou. K tomu budete popíjet řepný kvas se zázvorem a kdoulovcem. 

Večer přijdou kamarádi, vy je přivítáte kdoulovcovým likérem a blýsknete se rychlým čočkovým curry s mrkví a kdoulovcem s rýží a hummusem z bílých fazolí s kdoulovcem.
 
Z opečeného chleba s čerstvým sýrem a několika druhy fermentovaného kdoulovce s česnekem budou kamarádi tak
nadšeni, že si vyžádají skleničku tohohle pokladů domů

Váš kdoulovcový den završíte osmahnutými jablky s rozinkami, kdoulovcem a ořechy.

Všechna tučně označená jídla i s jejich obměnami
se díky e-booku naučíte. A to zdaleka není všechno!

KDOULOVEC_liker.jpg
kdoulovec_cena

Kolik e-book stojí?

Cením si ho na 475 Kč.

Je to originální dílo s cennými postupy. Výsledek dvouletého vaření, kvašení a testování kdoulovcových receptů na vlastní rodině i kamarádech .

Mezi jeho řádky se skrývá hledání inspirace v kuchařkách i blozích o jídle, mnoho ochutnaných pokrmů na cestách po světě, neutuchající sběračská vášeň, touha objevovat nová jídla i suroviny a odvaha experimentovat.

Tohle všechno dostanete naráz jako kdoulovcový koncentrát.

Neváhejte a pojďte se mnou objevit chutě a vůně skvělých jídel z kdoulovce právě teď. Kdoulovcová sezóna je v plném proudu!

Kdoulovec_titulka (2).jpg

Máte nějaké otázky?
Napiště mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz, ráda vám odpovím.

bottom of page