top of page
_edited.jpg)
Ochutnejte vlastní FERMENTOVANOU PAPRIKOVOU OMÁČKU
Chcete se naučit připravovat fermentované paprikové omáčky, jemné i ostré, pěkně krok za krokem?
Kvasit zelí už umíte a rádi byste se naučili fermentovat něco méně obvyklého?

Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život. Pojďte se mnou nahlédnout do další galaxie vesmíru fermentace.
Stáhněte si ZDARMA mini ebook "Fermentovaná papriková omáčka"
a ochutnejte tu svou vlastnoručně připravenou, jemnou nebo pálivou, prostě jedinečnou!

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zasílání návodu na výrobu fermentované omáčky a také (ne)pravidelného mailingu z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
bottom of page