top of page
Ochutnejte vlastní FERMENTOVANOU PAPRIKOVOU OMÁČKU
Chcete se naučit doma vyrábět fermentované paprikové omáčky, jemné i ostré a to pěkně krok za krokem?
Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život. Pojďte se mnou nahlédnout do omáčkově-pastové galaxie vesmíru fermentace.
Stáhněte si ZDARMA "Fermentovanou paprikovou omáčku" a ochutnejte tu svou vlastnoručně připravenou, jemnou nebo pálivou, prostě jedinečnou!
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání návodu a také divoženkovského zpravodaje. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
Podle zákona je návod v PDF zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na ní všeobecné obchodní podmínky.
Kotva 1
bottom of page