top of page
divozenkavkuchyni_fermentovana chilli omacka (1)_edited.jpg

Ochutnejte vlastní FERMENTOVANOU PAPRIKOVOU OMÁČKU

Chcete se naučit připravovat fermentované paprikové omáčky, jemné i ostré, pěkně krok za krokem?

Kvasit zelí už umíte a rádi byste se naučili fermentovat něco méně obvyklého?

paprikova_titulka_2022.jpg
IMG_4135.JPG

Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život. Pojďte se mnou nahlédnout do omáčkově-pastové galaxie vesmíru fermentace.

Stáhněte si ZDARMA "Fermentovanou paprikovou omáčku" a ochutnejte tu svou vlastnoručně připravenou, jemnou nebo pálivou, prostě jedinečnou! 

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání návodu a také (ne)pravidelného mailingu od Divoženky v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

Podle zákona je návod v PDF zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na ní všeobecné obchodní podmínky

Kotva 1
bottom of page