top of page
divozenkavkuchyni_otevru vam dvere do kr

Už dlouho vás láká domácí kvašení zeleniny, ale trochu se bojíte a stále ho odkládáte?  

 

Ztratili jste ve vaší rodině dovednost připravovat kysané zelí a chcete se ji znovu naučit a předat ji pak svým dětem?

 

Přijdou vám návody na kvašení příliš složité a potřebujete do začátku zkušenou pomocnou ruku?

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA KURZ BYLO UKONČENO.


Chcete-li se přihlásit k odběru informací o podobných kurzech nebo newsletteru, klikněte na tlačítko níže. 

Přihlaste se do on-line kurzu a za pět dní to své, vlastnoručně připravené, (ne)obyčejné zelí ochutnáte.
 
Vše potřebné vám ukážu a vysvětlím. 
Jednoduše, laskavě a srozumitelně. 
 
Budete potřebovat jen zelí, sůl, koření, sklenice a vaše šikovné ruce. Už 22. 3. začínáme. 
IMG_0183.JPG
IMG_0425.JPG

Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život.

Kvašená zelenina totiž dokáže zlepšit trávení, imunitu i náladu.

 

Věřím, že všechny tyhle účinky už brzo na svém těle pocítíte. A budeme dozajista koukat, jaká neobyčejná a univerzální surovina zelí je. 

Ochutnejte vlastní (ne)obyčejné kvašené zelí

 

5denní on-line kurz zdarma

Pojďme se společně prokvasit do jara!

Kurz probíhá od 22. do 26. 3. ve FB skupině. Informace vám přijdou před začátkem emailem.

Pro přihlášení, prosím, vyplňte formulář níže.

divozenka v kuchyni_konzultace (2).JPG
Zeli_formular
bottom of page