Chcete objevit zázraky kvašené zeleniny a naučit se ji doma připravovat pod zkušeným a přátelským vedením?

 

Nadchly jste se pro kvašení, ale výsledky vás zatím zklamaly,

či vám dokonce zplesnivěly?

​​

​Rády byste sobě či svým milým darovaly něco výjimečného,

užitečného a ještě velmi jedlého?

A vy se mnou můžete taky!​

​Pozvěte kamarádky, babičku nebo sestru a já vás přijedu do tajů kvašení zasvětit. Na živém kurzu přímo u vás doma.

Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem fermentační experimentátorka, vášnivá sběračka jedlých darů přírody a nadšená kuchařka.

 

Před pár lety jsem na tom byla stejně, jako jste teď možná vy. Kvašení mi připadalo složité, ztrácela jsem se v poměrech, děsila se přísné hygieny a hlavně se pořád bála začít!

Dneska s přehledem kvasím zeleninu a bylinky po celý rok, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, omáčky, nápoje a salsy, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano..

 
Mám za sebou dlouhou cestu, včetně několika slepých uliček, kterými vy už bloudit nemusíte. Fermentaci všeho druhu jsem nevyléčitelně propadla a svým nadšením chci nakazit i vás.
Bez různých fermentovaných dobrot si už svoje vaření nedokážu představit. Objevila jsem nové chutě, konzistence a způsoby konzervace. Kvašení jsem propadla a vy můžete se mnou taky!
 
Díky fermentaci si během celého roku snadno a ze sezónních surovin vyrobíte živé jídlo plné vitamínu C a látek podporujících zdravé trávení i dobrou náladu."

Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den. Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život.

ŽIVÝ KURZ KVAŠENÍ
S OCHUTNÁVKOU U VÁS DOMA

Připravila jsem pro vás jedinečný živý kurz, který vás nadchne pro taje fermentace i na ní prakticky připraví: 

Kvašení ve vaší kuchyni

soukromý kurz kvašení zeleniny s ochutnávkou

Co vám přinese?

  •  


    Rozšíříte si chuťové obzory 
    a objevíte nové způsoby konzervace bez tepelné úpravy.


  • Krok za krokem se naučíte základní přípravu zeleniny na kvašení.


  • Prozradím vám všechny
    fígle, aby vám zelenina nezplesnivěla.


  • Na vlastní chuťové buňky se přesvědčíte, jak širokou paletu kvašených výrobků lze ze zeleniny doma vyrobit.


  • Kvašená zelenina přinese do vaší kuchyně čerstvost a vitamín C i v chladném období, z domácích zdrojů a
    v přirozené podobě.


  • Pravidelnou konzumací domácích kvašených potravin zlepšíte své trávení, obranyschopnost
    organismu i náladu.


  • Nemusíte nikam jezdit. Soukromý kurz uspořádám jen pro vás a vaše milé v pohodlí vašeho domova.
     

 

​​Možnosti fermentace jsou nekonečné.

Pojďme je společně objevovat v soukromém živém kurzu

Kvašení ve vaší kuchyni.

Kurz jsem připravila hlavně pro kvasící začátečnice nebo ty, kterým se kvašená zelenina stále nedaří. Pokud byste měly zájem o pokročilejší kvašení např. omáček, past, kimči apod., můžeme se domluvit individuálně.

PROGRAM:

  • ochutnávka slaných kvašených dobrot, vaše zkušenosti a povídání o kvašení

  • teorie základního kvašení zeleniny: co je kvašení, proč doma kvasit, kdy a co kvasit, vybavení, solení, kořenění atd.

  • konkrétní zkušenosti a tipy při kvašení zeleniny, osvědčené kombinace zeleniny

  • vlastnoruční příprava zeleniny na kvašení do sklenice 0,7 l (dle domluvy)

 

OCHUTNÁVKA:

Můžete se těšit na minimálně 8 druhů kvašených dobrot. Obvykle 3 různé

směsi zeleniny, exkluzivní a výtečný kdoulovec s česnekem, různé omáčky, umeocty a kimči. 

KDY: kdykoliv během roku na základě 

domluvy (přes týden i o víkendu)

TRVÁNÍ: 2,5 – 3 hodiny

+ následná on-line konzultace

 

POČET ÚČASTNÍKŮ: max 6 osob

(Je to jen na vás. Samy se rozhodnete,

zda to bude soukromý kurz jen pro vás

nebo zda pozvete třeba milé kamarádky. )

KDE: u vás doma, v Praze, na Kokořínsku nebo Mělnicku 
(další lokality dle konkrétní domluvy)

Bude mi potěšením předat vám své know-how a zkušenosti.

A to vše u vás doma, beze spěchu a s lidmi, které máte rády.

Takový kurz nikde jinde nenajdete!

Kolik takový soukromý fermentovaný dárek stojí?

Kurz si cením na 4 550 Kč

Při 6 kvasících je to 758 Kč/osobu.

CO SI DOPŘEJETE?
  • mou plnou pozornost na kurzu po dobu 2,5 – 3 hodin
  • následnou on-line konzultaci pro každého kvasícího, 15 min po telefonu, Messengeru nebo emailu do 3 měsíců od samotného kurzu naživo
  • mé fermentační nadšení, zkušenosti a know-how
  • ochutnávku kvašených dobrot
  • srozumitelně napsaná skripta
  • v případě zájmu dárkovou poukázku k vytištění
  • dopravu v rámci Prahy, Kokořínska nebo Mělnicka v ceně
     

CO SI ROZMYSLÍTE A ZAŘÍDÍTE SAMY?

  • případný výběr vám milých spolukvasících 

  • vaši kuchyň či jiný prostor vč. základního kuchyňského vybavení 

  • zeleninu (přibližně 600 gr na osobu)

Neváhejte a pojďte se mnou objevit chutě a vůně skvělých kvašených jídel!

Objednávky a dotazy:

Vaše milé objednávky a případné dotazy přijímám emailem na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo telefonicky na čísle 733 755 780.

 

Těším se s vámi na viděnou a na kvašenou!

Denisa