Chcete objevit zázraky kvašené zeleniny a naučit se ji doma připravovat pod zkušeným a přátelským vedením?
Nadchli jste se pro kvašení, ale výsledky vás zatím zklamaly,
či vám dokonce zplesnivěly?
Rádi byste sobě či svým milým darovali něco výjimečného,
užitečného a ještě velmi jedlého?
A vy se mnou můžete taky!
Pozvěte kamarádky, babičku nebo sestru a já vás přijedu do tajů kvašení zasvětit. Na živém kurzu přímo u vás doma.
Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem fermentační experimentátorka, vášnivá sběračka jedlých darů přírody a nadšená kuchařka.
Před pár lety jsem na tom byla stejně, jako jste teď možná vy. Kvašení mi připadalo složité, ztrácela jsem se v poměrech, děsila se přísné hygieny a hlavně se pořád bála začít!
Dneska s přehledem kvasím zeleninu a bylinky po celý rok, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, omáčky, nápoje a salsy, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano...
Mám za sebou dlouhou cestu, včetně několika slepých uliček, kterými vy už bloudit nemusíte. Fermentaci všeho druhu jsem nevyléčitelně propadla a svým nadšením chci nakazit i vás.
Bez různých fermentovaných dobrot si už svoje vaření nedokážu představit. Objevila jsem nové chutě, konzistence a způsoby konzervace. Kvašení jsem propadla a vy můžete se mnou taky!
Díky fermentaci si během celého roku snadno a ze sezónních surovin vyrobíte živé jídlo plné vitamínu C a látek podporujících zdravé trávení i dobrou náladu."
SOUKROMÝ KURZ KVAŠENÍ
S OCHUTNÁVKOU
Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den. Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život.
Připravila jsem pro vás jedinečný živý kurz, který vás nadchne pro taje fermentace i na ní prakticky připraví:
Kvašení ve vaší kuchyni
soukromý kurz kvašení zeleniny s ochutnávkou
Co vám přinese?
-
Rozšíříte si chuťové obzory
a objevíte nové způsoby konzervace bez tepelné úpravy. -
Krok za krokem se naučíte základní přípravu zeleniny na kvašení. -
Prozradím vám všechny
fígle, aby vám zelenina nezplesnivěla. -
Na vlastní chuťové buňky se přesvědčíte, jak širokou paletu kvašených výrobků lze ze zeleniny doma vyrobit.
-
Kvašená zelenina přinese do vaší kuchyně čerstvost a vitamín C i v chladném období, z domácích zdrojů a
v přirozené podobě. -
Pravidelnou konzumací domácích kvašených potravin zlepšíte své trávení, obranyschopnost
organismu i náladu. -
Nemusíte nikam jezdit. Soukromý kurz uspořádám jen pro vás a vaše milé v pohodlí vašeho domova.
Možnosti fermentace jsou nekonečné.
Pojďme je společně objevovat v soukromém živém kurzu
Kvašení ve vaší kuchyni.
Základní kurz jsem připravila pro kvasící začátečníky nebo ty, kterým se kvašená zelenina stále nedaří. Pokud byste měli zájem o pokročilejší kvašení např. omáček, past, kimči apod., napište mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz.
PROGRAM:
-
ochutnávka slaných kvašených dobrot, vaše zkušenosti a povídání o kvašení
-
teorie základního kvašení zeleniny: co je kvašení, proč doma kvasit, kdy a co kvasit, vybavení, solení, kořenění atd.
-
konkrétní zkušenosti a tipy při kvašení zeleniny, osvědčené kombinace zeleniny
-
vlastnoruční příprava zeleniny na kvašení do sklenice 0,7 l (dle domluvy)
OCHUTNÁVKA:
Můžete se těšit na minimálně 8 druhů kvašených dobrot. Obvykle 3 různé
směsi zeleniny, exkluzivní a výtečný kdoulovec s česnekem, různé omáčky, umeocty a kimči.
KDY: kdykoliv během roku na základě
domluvy (přes týden i o víkendu)
TRVÁNÍ: 2,5 - 3 hodiny
POČET ÚČASTNÍKŮ: max 6 osob
(Je to jen na vás. Sami se rozhodnete,
zda to bude soukromý kurz jen pro vás
nebo zda pozvete třeba milé kamarádky. )
KDE: u vás doma, v Praze, na Kokořínsku nebo Mělnicku
(další lokality dle konkrétní domluvy)
Bude mi potěšením předat vám své know-how a zkušenosti.
A to vše u vás doma, beze spěchu a s lidmi, které máte rády.
Takový kurz nikde jinde nenajdete!
CO SI DOPŘEJETE?
-
mou plnou pozornost na kurzu po dobu 2,5 – 3 hodin
-
mé fermentační nadšení, zkušenosti a know-how
-
ochutnávku kvašených dobrot
-
srozumitelně napsaná skripta
-
v případě zájmu dárkovou poukázku k vytištění
-
dopravu v rámci Prahy, Kokořínska nebo Mělnicka v ceně
CO SI ROZMYSLÍTE A ZAŘÍDÍTE SAMI?
-
případný výběr vám milých spolukvasících
-
vaši kuchyň či jiný prostor vč. základního kuchyňského vybavení
-
zeleninu (přibližně 600 gr na osobu)
Neváhejte a pojďte se mnou objevit chutě a vůně skvělých kvašených jídel!
Objednávky a dotazy:
Vaše milé objednávky a případné dotazy přijímám emailem na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo telefonicky na čísle 733 755 780.