top of page

Principy kvašení, sběru bylinek i zavařování znáte, nevíte ale, na koho se svými konkrétními dotazy nebo nezdary obrátit?

Nemáte čas hledat v kuchařkách, absolvovat různé kurzy či brouzdat v internetových vodách a chcete konkrétní rady a pomocnou divoženkovskou ruku? 

Máte zahradu plnou zeleně, ale netušíte, co z toho se dá sníst?

 Můžeme se podívat na následující témata:

95094576_166356604713110_282618939531958

KVAŠENÍ
 

  • kvašení zeleniny, bylinek, klíčků a hub

  • pokročilejší techniky: kimči, fermentované omáčky, pasty a pesta

  • fermentace ovoce naslano, umeocet a olivy z místních zdrojů

  • příprava domácího octa a jeho použití

  • kvašení v medu

JEDLÉ DARY PŘÍRODY
 

  • poznávání jedlých rostlin, květů, plodů a hub

  • posouzení "jedlosti" vaší zahrady

  • konzervace bylinek pro kulinární použití

  • oxidaci bylin a květů na domácí "černý čaj"

95072567_260409285094469_871332133589745
95014206_617006905559787_622609076387315

ZAVAŘOVÁNÍ A KONZERVACE OVOCE A ZELENINY 
 

  • základy domácího zavařování ovoce bez přidaného cukru a konzervantů

  • sušení, vaření, pečení ovoce a zavřeniny

  • rajčata, papriky, cukety a další letní zelenina zavařená do skleničky

denisa_divozenka v kuchyni.jpeg

Nemusíte trávit hodiny a hodiny zkoušením, obvoláváním kamarádek a tetiček, hledáním v knihách i internetových vodách. 
 

Během divoženkovské konzultace probereme, co vás trápí, a dostanete odpovědi na své konkrétní dotazy.

 

Získáte postupy, které opravdu fungují, a pochopíte i slepé uličky, abyste jimi sami bloudit nemuseli.

divozenka v kuchyni_konzultace (7).JPG

KONZULTACE s Divoženkou v kuchyni

Jmenuju se Denisa Šimlová. Sběru a konzervaci všeho jedlého v čele s fermentací jsem nevyléčitelně propadla.

 

Svým nadšením a zkušenostmi chci nakazit i vás!

Kvasím zeleninu a bylinky, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a omáčky, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano. Po celý rok sbírám léčivé bylinky i jedlé rostliny, ovoce, květy, houby. Vařím podle ročních období. Suším, zavařuju... a mám velké sklony k soběstačnosti.

 

Do všeho vás moc ráda během konzultací zasvětím! 

IMG_3528.JPG

Chcete se zeptat na detaily nebo se ujistit, zda je pro vás konzultace to pravé?

Napište zprávu na denisa@divozenkavkuchyni.cz nebo do formuláře níže. 

Těším se na společnou práci. 

Denisa, Divoženka v kuchyni

Výborně! Zpráva byla přijata.

divozenka v kuchyni_konzultace (10).JPG

Možnosti divoženkovských konzultací

  • jednorázová 30 min za 650 Kč

  • jednorázová 60 min za 1 150 Kč

  • balíček 3 x 30 min za 1 800 Kč

Jak divoženkovské konzultace probíhají?

  • Vyberete si délku konzultace.

  • Vyplníte objednávkový formulář.

  • Na email vám přijde faktura.

  • Po jejím zaplacení se domluvíme na konkrétním tématu, datu konzultace i její formě (email, telefon nebo příp. Messenger).

  • Během samotné konzultace probereme, co potřebujete. 

  • Po konzultaci budete mít radost, že víte, jak na to, a nadšeně se pustíte do nových a chutných objevů a experimentů. 

KDOULOVEC ebook (4).jpg

Pojďte se kvašení, poznávání, konzervaci jedlých rostlin a dalších darů přírody věnovat více do hloubky i do šířky při divoženkovské konzultaci.

bottom of page