Principy kvašení, klíčení i sběru bylinek znáte, nevíte ale, na koho se svými konkrétními nezdary nebo dotazy obrátit?
Nemáte čas hledat v kuchařkách, absolvovat různé kurzy či brouzdat v internetových vodách a chcete konkrétní rady a pomocnou divoženkovskou ruku?
Máte zahradu plnou zeleně, ale netušíte, co z toho se dá sníst?
Společně vyřešíme cokoliv vás trápí.
Můžeme se podívat třeba na:
-
poznávání jedlých rostlin, květů a plodů
- zavádění divokých bylinek a vaření s jedlými rostlinami
-
konzervaci bylinek pro kulinární použití
-
základní kvašení zeleniny
-
konzultaci vaší kvašené zeleniny a postupů kvašení
-
zavádění a vaření s kvašenou zeleninou
-
pokročilé kvašení zeleniny: kimči, omáčky, pasty, pesta
-
kvašení v medu
-
kvašení ovoce naslano, umeocet a olivy z místních zdrojů
-
přípravu domácího octa a jeho použití v kuchyni, domácnosti i kosmetice
-
oxidaci bylin a květů na domácí "černý čaj"
-
konzervaci ovoce bez přidaného cukru a konzervantů: sušení, vaření, pečení i kvašení
-
základy zavařování ovoce i zeleniny
-
poznávání, vaření a kvašení kdoulovce nasladko i naslano
.jpg)
Pojďte se kvašení, poznávání, sběru, konzervaci jedlých rostlin a dalších darů přírody věnovat více do hloubky i do šířky.
Srozumitelně, s radostí a lehkostí vám předám své bohaté zkušenosti a podělím se o postupy, které fungují, i slepé uličky, abyste jimi už bloudit nemuseli.
Při osobní konzultaci zodpovím vaše dotazy dokud si nebudu jistá, že tomu opravdu rozumíte.
KONZULTACE s Divoženkou v kuchyni

Jmenuju se Denisa Šimlová. Sběru a konzervaci všeho jedlého v čele s fermentací jsem nevyléčitelně propadla.
Svým nadšením a zkušenostmi chci nakazit i vás!
Kvasím zeleninu a bylinky, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a omáčky, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano. Po celý rok sbírám léčivé bylinky i jedlé rostliny, ovoce, květy, houby. Vařím podle ročních období. Suším, zavařuju... a mám velké sklony k soběstačnosti.
Do všeho vás moc ráda během konzultací zasvětím!
Jaké jsou možnosti konzultací?
-
Malá rada od Divoženky
Jednorázová konzultace 30 min/500 Kč
-
Velká rada od Divoženky
Jednorázová konzultace 60 min/900 Kč
-
Chci to s Divoženkou pořádně probrat
3 návazné konzultace po 60 min za 2 500 Kč
- Volám Divoženku, kdykoliv potřebuju,
speciální půlroční předplatné:
10x 15 min konzultace v průběhu 6 měsíců za 3 000 Kč .
Dostanete rychlou odpověď po telefonu či Messengeru právě, když ji budete nejvíce potřebovat, třeba v průběhu sběru, při vaření nebo kvašení. Žádné domlouvání termínů a čekání.
VIP "Rok s Divoženkou v kuchyni"
Dopřejte si jedinečné a bohaté divoženkovské předplatné, díky kterému vás provedu celým rokem, sezónu po sezóně, a naučím vše, co si budete přát a potřebovat.
Pouze pro 3 ženy za 49 000 Kč.
-
konzultace během roku dle sezóny a vaší potřeby
-
přístup ke všem on-line kurzům kvašení v roce 2021
-
soukromý kurz kvašení s bohatou ochutnávkou věcí divokých, ovocných i fermentovaných
-
soukromá procházka s poznáváním, ochutnáváním jedlých rostlin a společná příprava jídla z nich na Kokořínsku nebo ve vašem okolí
Doprava k vám je v ceně v rámci 100 km od Prahy nebo Kokořínska.
Chcete si objednat konzultaci nebo se zeptat na detaily?
Napište mi zprávu níže nebo využijte objednávkový formulář tady.
Těším se na společnou práci.
Denisa, Divoženka v kuchyni