Nadchly vás blahodárné účinky kvašené zeleniny, ale na domácí kvašení si zatím netroufáte?

 

Už jste kvasit zkoušeli, ale první výsledky vás zklamaly nebo dokonce zplesnivěly?

 

Přijdou vám návody na kvašení příliš složité, nechcete to zdlouhavě zkoušet metodou pokus-omyl a zažívat při nepovedených pokusech opakované zklamání?

Připravila jsem pro vás on-line kurz kvašení zeleniny. Nazvala jsem ho "Dveře do království kvašení", protože právě zeleninu považuju za základ fermentace, pomyslné dveře do království kvašení

 

Věřím, že když se ji naučíte připravovat, otevře se vám celý nekonečný vesmír chutí, vůní a možností.

Pojďme společně otevřít dveře do království kvašení.

Díky on-line kurzu kvašení zeleniny

Dveře do království kvašení:


  • Získáte snadný a levný způsob, jak si během celého roku připravit jídlo plné vitamínů a živých látek z domácích zdrojů


  • Krok za krokem se naučíte základní způsoby kvašení zeleniny i kombinace s bylinkami a klíčky.


  • Pochopíte, jak zajistit, aby vám zelenina nezplesnivěla, i jak poznat, že je hotová.


  • Dozvíte se, jak s kvašenou zeleninou vařit i jak ji nabízet vašim dětem a mužům.


  • Objevíte, jak od jara do podzimu konzervovat sezónní zeleninu a bylinky, přirozeně a bez tepelné úpravy . 


  • Dostanete odpovědi na vaše otázky ohledně kvašení zeleniny a možnost své pokusy konzultovat.


  • Pravidelnou konzumací domácích kvašených potravin dozajista zlepšíte své trávení, obranyschopnost organismu i náladu.

Vysvětlím a ukážu vám vše přátelsky, jednoduše a srozumitelně.

OTEVŘETE DVEŘE DO KRÁLOVSTVÍ KVAŠENÍ 

"Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den.

Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život."

Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem fermentační experimentátorka, vášnivá sběračka jedlých darů přírody a nadšená kuchařka.

Před pár lety jsem na tom byla stejně, jako jste teď možná vy. Kvašení mi připadalo složité, ztrácela jsem se v poměrech, děsila se přísné hygieny a hlavně se pořád bála začít!
A dneska s přehledem kvasím zeleninu a bylinky po celý rok, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a salsy, užívám si kvašení v medu i s divokými bylinkami...
 
Mám za sebou dlouhou cestu, včetně několika slepých uliček, kterými vy už bloudit nemusíte. Fermentaci všeho druhu jsem nevyléčitelně propadla a svým nadšením chci nakazit i vás. 
 

V kurzu Dveře do království kvašení vám ráda předám své zkušenosti, trochu té fermentační lehkosti i nadšení a podpořím vás v domácím kvašení.

Podrobný popis kurzu

Kurz jsem připravila především pro začátečníky a ty, kterým se kvašená zelenina stále nedaří, nebo se o problematiku kvašení zeleniny zajímají více.

  • ​Teoreticky i prakticky probereme základní kvašení zeleniny, klíčků a bylinek. 

  • Postupně se budeme věnovat např. hygieně, solení, startérům, jak se vyhnout plísni a křísu, vhodným kombinacím zeleniny, kvašení s bylinkami a klíčky, variabilitě chutí, skladování a vaření s kvašenou zeleninou, kvašení podle sezóny i jak nabízet kvašenou zeleninu dětem. 

  • Naťukneme kimči, kvašení s divokými bylinkami a pokročilejší způsoby kvašení zeleniny.

  • Vše vám vysvětlím srozumitelně a jednoduše - obrazem, videem nebo popisem.

  • V rámci kurzu se budete moct na cokoliv ohledně kvašení zeleniny zeptat a konzultovat svoje kvasící pokusy. 

  • Čekají vás i zajímavé bonusy, které si schovávám jako překvapení.

Čemu se naopak věnovat nebudeme?

Pokročilejším technikám kvašení zeleniny, kimči, výrobě octa, fermentovaných omáček, pomazánek, hořčice, pest, salsy, kvašení v octu a medu.

Na ty chystám samostatné kurzy.

Forma kurzu

  • On-line kurz v uzavřené facebookové skupině.

  • Jednotlivá témata uspořádaná do lekcí a
    označená štítky pro snadné hledání.

  • Krátké příspěvky i videa.

  • Materiály ke stažení.

  • Možnost vzájemné podpory a interakce. 

  • Neformální a přátelská atmosféra. 

Kdy: Další běh proběhne od 6. 7. do 2. 8. 2020.

Trvání: Kurz s mou podporou potrvá 4 týdny. 

FB skupina bude otevřena o 2 týdny déle. 

Co o kurzu řekly účastnice 1. běhu?

"Pro mě kurz splnil to, co obsahuje jeho název. Opravdu se mi otevřely dveře do království, před jehož prahem jsem do té doby stala, nervózně přešlapovala, trochu strachy a se zájmem, ale neměla dostatek odvahy a nikoho, kdo by mě příjemně provedl a ukázal mi všechny vůně a poklady. Překvapilo mě, jak je to jednoduché a tak dobré! Není k tomu potřeba nic speciálního, kromě jedné Divoženky v kuchyni :), která kurz jednoduše a věcně provedla, poradila a předala vše důležité, abych se v tom království mohla pohybovat už sama. Děkuji. Vřele doporučuji, stojí to za to."

Hedvika Řezáčová

"Od kurzu jsem neměla přílišné očekávání, protože jsem už měla zkušenosti s kvašením. Spíše jsem si říkala, že do něj zkusím jít z toho důvodu, že bych se ráda naučila i pokročilé techniky kvašení, tak aby mi něco ze základů nechybělo. Zjistila jsem ale, že je toho hodně, co jsem netušila, a že svět kvašení je daleko rozsáhlejší, než jsem tušila :-)"

Petra Pomijová

"Nejchutnější kurz, který člověka nakopne začít."

 

Hana Růžičková

"Za mě naprostá spokojenost, velká radost z naučených dovedností i ze sdílení se. Kurz byl srozumitelný. Použité návody jsou opravdu dokonalé a inspirují i k dalšímu samostatnému kvašení."

 

Jitka Pohanková

"Kurz je dokonalý a ty si skvelá! Oceňujem perfektné a precízne spracované materiály, videá a tiež povzbudzujúce slová a ponechanie slobody v hľadaní vlastnej cesty. Teším sa na pokračovanie."

Mária Zentková

Kolik otevření Dveří do království kvašení stojí?

Kurz si cením na 1 500 Kč.

 

Pro prvních 5 budoucích královen či králů kvašení ho nabízím za probioticky neodolatelných 1 250 Kč.  

BONUSY:

  • Lekce o fermentaci ovoce naslano

  • Měsíc v klubu "Rok s divoženkami v kuchyni" v hodnotě 450 Kč zdarma

Neváhejte a otevřete se mnou

Teď je ten správný čas! 

Dveře do království kvašení.

Objednávky a dotazy

Na vaše milé objednávky přijímám do 4. 7. Stačí kliknout na tlačítko níže. A tentokráte bereme i krále kvašení :)

Další běh kurzu proběhne v říjnu 2020.

Případné dotazy, prosím, pište na Messenger Divoženky v kuchyni  nebo emailem na denisa@nakupujemespolecne.cz. 

Možno také zatelefonovat na na číslo 733 755 780.

Těším se s vámi už brzo na kvašenou!

Denisa, Divoženka v kuchyni