Nadchly vás blahodárné účinky kvašené zeleniny, ale na domácí kvašení si zatím netroufáte?

 

Už jste kvasit zkoušeli, ale první výsledky vás zklamaly nebo dokonce zplesnivěly?

 

Přijdou vám návody na kvašení příliš složité, nechcete to zdlouhavě zkoušet metodou pokus-omyl a zažívat při nepovedených pokusech opakované zklamání?

Připravila jsem pro vás on-line kurz kvašení zeleniny. Nazvala jsem ho "Dveře do království kvašení", protože právě zeleninu považuju za základ fermentace, pomyslné dveře do království kvašení

 

Věřím, že když se ji naučíte připravovat, otevře se vám celý nekonečný vesmír chutí, vůní a možností.

Pojďme společně otevřít dveře do království kvašení.

Díky on-line kurzu kvašení zeleniny

Dveře do království kvašení:


  • Získáte snadný a levný způsob, jak si během celého roku připravit jídlo plné vitamínů a živých látek z domácích zdrojů


  • Krok za krokem se naučíte základní způsoby kvašení zeleniny i kombinace s bylinkami a klíčky.


  • Pochopíte, jak zajistit, aby vám zelenina nezplesnivěla, i jak poznat, že je hotová.


  • Dozvíte se, jak s kvašenou zeleninou vařit i jak ji nabízet vašim dětem a mužům.


  • Objevíte, jak od jara do podzimu konzervovat sezónní zeleninu a bylinky, přirozeně a bez tepelné úpravy . 


  • Dostanete odpovědi na vaše otázky ohledně kvašení zeleniny a možnost své pokusy konzultovat.


  • Pravidelnou konzumací domácích kvašených potravin dozajista zlepšíte své trávení, obranyschopnost organismu i náladu.

Vysvětlím a ukážu vám vše přátelsky, jednoduše a srozumitelně.

OTEVŘETE DVEŘE DO KRÁLOVSTVÍ KVAŠENÍ 

"Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den.

Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život."

Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem fermentační experimentátorka, vášnivá sběračka jedlých darů přírody a nadšená kuchařka.

Před pár lety jsem na tom byla stejně, jako jste teď možná vy. Kvašení mi připadalo složité, ztrácela jsem se v poměrech, děsila se přísné hygieny a hlavně se pořád bála začít!
A dneska s přehledem kvasím zeleninu a bylinky po celý rok, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a salsy, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano... 
 
Mám za sebou dlouhou cestu, včetně několika slepých uliček, kterými vy už bloudit nemusíte. Fermentaci všeho druhu jsem nevyléčitelně propadla a svým nadšením chci nakazit i vás. 
 

V kurzu Dveře do království kvašení vám ráda předám své zkušenosti, trochu té fermentační lehkosti i nadšení a podpořím vás v domácím kvašení.

Podrobný popis kurzu

Kurz jsem připravila především pro začátečníky a ty, kterým se kvašená zelenina stále nedaří, nebo se o problematiku kvašení zeleniny zajímají více.

  • ​Teoreticky i prakticky probereme základní kvašení zeleniny, klíčků a bylinek. 

  • Postupně se budeme věnovat např. hygieně, solení, startérům, jak se vyhnout plísni a křísu, vhodným kombinacím zeleniny, kvašení s bylinkami a klíčky, variabilitě chutí, skladování a vaření s kvašenou zeleninou, kvašení podle sezóny i jak nabízet kvašenou zeleninu dětem. 

  • Naťukneme kimči, kvašení s divokými bylinkami a pokročilejší způsoby kvašení zeleniny.

  • Vše vám vysvětlím srozumitelně a jednoduše - obrazem, videem nebo popisem.

  • V rámci kurzu se budete moct na cokoliv ohledně kvašení zeleniny zeptat a konzultovat svoje kvasící pokusy.

  • Součástí kurzu je návazná 15 min on-line konzultace po Messengeru, emailu nebo telefonicky. Platná do konce srpna 2021.

Čemu se naopak věnovat nebudeme?

Pokročilejším technikám kvašení zeleniny, kimči, výrobě octa, fermentovaných omáček, pomazánek, hořčice, pest, salsy, kvašení v octu a medu. Na ty chystám samostatné kurzy.

Forma kurzu

  • On-line kurz v uzavřené facebookové skupině.

  • Každý týden email s tématy týdne a nákupním seznamem.

  • Jednotlivá témata ve FB skupině uspořádaná do lekcí a
    označená štítky pro snadné hledání.

  • Krátké příspěvky i videa.

  • Podrobná skripta v PDF.

  • Moje aktivní podpora po dobu 4 týdnů.

  • Možnost vzájemné podpory a interakce. 

  • Neformální a přátelská atmosféra. 

  • On-line konzultace po skončení kurzu. 

Kdy: 12. 4- 9. 5. 2021. Další běh bude na podzim 2021. 

Trvání: Kurz s mou podporou potrvá 4 týdny. 

FB skupina bude otevřena o 2 týdny déle do 23. 4. 2021.

Co o kurzu řekli účastníci předchozích běhů?

"Pro mě kurz splnil to, co obsahuje jeho název. Opravdu se mi otevřely dveře do království, před jehož prahem jsem do té doby stala, nervózně přešlapovala, trochu strachy a se zájmem, ale neměla dostatek odvahy a nikoho, kdo by mě příjemně provedl a ukázal mi všechny vůně a poklady. Překvapilo mě, jak je to jednoduché a tak dobré! Není k tomu potřeba nic speciálního, kromě jedné Divoženky v kuchyni :), která kurz jednoduše a věcně provedla, poradila a předala vše důležité, abych se v tom království mohla pohybovat už sama. Děkuji. Vřele doporučuji, stojí to za to."

Hedvika Řezáčová

"Za mě naprostá spokojenost, velká radost z naučených dovedností i ze sdílení se. Kurz byl srozumitelný. Použité návody jsou opravdu dokonalé a inspirují i k dalšímu samostatnému kvašení."

 

Jitka Pohanková

"Jsem opravdu ráda, že jsem se na kurz přihlásila. S fermentací jsem si už pohrávala, ale teď má v mé kuchyni své pevné místo. Bylo to informačně nabité, praktické a opravdu jsem se dozvěděla mnoho cenných tipů a rad. Zároveň byl kurz hodně user-friendly a bylo možné ho docela pohodlně vměstnat do jinak nabitého rozvrhu."

Kateřina Kozáková

"Denisa mi ukázala, jak na to, podělila se o úžasné recepty a spoustu dalších zajímavostí. A dodala odvahu k vlastním experimentům. Už ani nevím, jak jsem bez bublajících sklenic mohla dosud žít. Pokud vás kvašení láká nebo přímo fascinuje jako mě, okukujete ty nádherné barevné lahvičky, ale z nějakého důvodu se pořád nemůžete sami odhodlat, tenhle kurz je přesně to, co potřebujete."

 

Veronika Burgaud

"Od kurzu jsem neměla přílišné očekávání, protože jsem už měla zkušenosti s kvašením. Spíše jsem si říkala, že do něj zkusím jít z toho důvodu, že bych se ráda naučila i pokročilé techniky kvašení, tak aby mi něco ze základů nechybělo. Zjistila jsem ale, že je toho hodně, co jsem netušila, a že svět kvašení je daleko rozsáhlejší, než jsem tušila :-)"

Petra Pomijová

"Kurz je dokonalý a ty si skvelá! Oceňujem perfektné a precízne spracované materiály, videá a tiež povzbudzujúce slová a ponechanie slobody v hľadaní vlastnej cesty. Teším sa na pokračovanie."

Mária Zentková

"Kurz předčil všechna má očekávání, recepty skvělé a chutné, postupy přehledně a jasně napsané i natočené. Přátelský přístup divoženky Denisy.
Díky kurzu se nebojím chuťových kombinací i zapojení divokých rostlin a mám chuť dále fermentačně experimentovat.

Žaneta Bendová

"Výborně připravený a vyladěný kurz pro kvašení. Získal jsem velmi přehledně dostatek nápadů a triků na to, jak kvasit jednoduše, levně a hlavně s výsledkem :) Využití kvašené zeleniny jsou opravdu rozmanité. Jsem pořád v úžasu, jak to dokáže posunout chuť dobře známého jídla na ještě vyšší úroveň! Kurzem aktivně prováděla a disciplinovaně zodpovídala všechny otázky, opravdová nadšenkyně a experimentátorka do kvašení všeho možného, Divoženka v kuchyni. Byl to dobře strávený čas. Vřele Doporučuji!"

 

Michal Červenka

Kolik otevření Dveří do království kvašení stojí?

Kurz si cením na 2 250 Kč.

 

Pro první 3 budoucí královny nebo krále kvašení ho nabízím za probioticky neodolatelných 2 100 Kč.  

Neváhejte a otevřete se mnou

Teď je ten správný čas! 

Dveře do království kvašení.

Objednávky a dotazy

Přihlašování na 4. běh kurzu od 12. 4. do 9. 5. 2021

je otevřené, račte vstoupit.

Případné dotazy, prosím, pište na Messenger Divoženky v kuchyni  nebo emailem na denisa@divozenkavkuchyni.cz. 

Možno také zatelefonovat na číslo 733 755 780.

Těším se s vámi už brzo na kvašenou!

Denisa, Divoženka v kuchyni

 

Co řekly účastníci o předchozích on-line kurzech kvašení zeleniny?

"Jsem opravdu ráda, že jsem se na kurz přihlásila. S fermentací jsem si už pohrávala, ale teď má v mé kuchyni své pevné místo. Bylo to informačně nabité, praktické a opravdu jsem se dozvěděla mnoho cenných tipů a rad. Zároveň byl kurz hodně user-friendly a bylo možné ho docela pohodlně vměstnat do jinak nabitého rozvrhu."

Kateřina Kozáková

"Výborně připravený a vyladěný kurz pro kvašení. Získal jsem velmi přehledně dostatek nápadů a triků na to, jak kvasit jednoduše, levně a hlavně s výsledkem :) Využití kvašené zeleniny jsou opravdu rozmanité. Jsem pořád v úžasu, jak to dokáže posunout chuť dobře známého jídla na ještě vyšší úroveň! Kurzem aktivně prováděla a disciplinovaně zodpovídala všechny otázky, opravdová nadšenkyně a experimentátorka do kvašení všeho možného, Divoženka v kuchyni. Byl to dobře strávený čas. Vřele Doporučuji!"

 

Michal Červenka

"Denisa mi ukázala, jak na to, podělila se o úžasné recepty a spoustu dalších zajímavostí. A dodala odvahu k vlastním experimentům. Už ani nevím, jak jsem bez bublajících sklenic mohla dosud žít. Pokud vás kvašení láká nebo přímo fascinuje jako mě, okukujete ty nádherné barevné lahvičky, ale z nějakého důvodu se pořád nemůžete sami odhodlat, tenhle kurz je přesně to, co potřebujete."

 

Veronika Burgaud

"Kurz předčil všechna má očekávání, recepty skvělé a chutné, postupy přehledně a jasně napsané i natočené. Přátelský přístup divoženky Denisy.
Díky kurzu se nebojím chuťových kombinací i zapojení divokých rostlin a mám chuť dále fermentačně experimentovat.

Žaneta Bendová

"Kurz plný informací, které mě naučily kvasit a zbavily mě strachu z kvašení. Nadšení Denisy pro kvašení je naprosto pohlcující. Našla jsem tu mnoho užitečných receptů a tipů, jak kvašenou zeleninu zakomponovat do jídel pro moji rodinu. Moc za vše děkuji. "

 

Markéta Hernychová

"Kurz je dokonalý a ty si skvelá! Oceňujem perfektné a precízne spracované materiály, videá a tiež povzbudzujúce slová a ponechanie slobody v hľadaní vlastnej cesty. Teším sa na pokračovanie."

Mária Zentková

"Za mě naprostá spokojenost, velká radost z naučených dovedností i ze sdílení se. Kurz byl srozumitelný. Použité návody jsou opravdu dokonalé a inspirují i k dalšímu samostatnému kvašení."

 

Jitka Pohanková

Kolik "Fermentované pozdní léto" stojí?

  • Kurz si můžete koupit samotný za 950 Kč nebo v balíčku.
     

  • Balíček 1: kurz a dvě 15 min. fermentační konzultace za 1250 Kč
    Běžná cena 30 min. konzultace je 450 Kč. Konzultace probíhají telefonicky, přes Messenger nebo Streamyard a můžete je využít do 15. 1. 2021. 
     

  • Balíček 2: kurz a e-book "Kdoulovec: aromatický pokladza 1200 Kč.
    V kdoulovcovém e-booku vám prozradím vše o kdoulovci, jeho úpravách nasladko i naslano, vaření, sušení i fermentovaní. Jeho cena je 350 Kč a pošlu vám ho emailem do konce října 2020.

Neváhejte a pojďte si se mnou nakvasit sezónní zeleninu a bylinky, které jsou v té nejlepší kondici. 

Teď je ten správný čas, další běh bude až za rok!

Objednávky a dotazy

PŘIHLAŠOVÁNÍ SKONČILO.

Pokud máte o další běh nebo podobný kurz zájem, napište mi email na denisa@nakupujemespolecne.cz .

Dám vám včas vědět a nabídnu lepší prokvašenou cenu.

Protože vařím a kvasím podle sezóny, další běh tohoto kurzu proběhne nejdříve skoro za rok, v srpnu či září 2021.

Případné dotazy, prosím, pište na Messenger Divoženky v kuchyni  nebo emailem na denisa@nakupujemespolecne.cz. 

Možno také zatelefonovat na na číslo 733 755 780.

Těším se s vámi už brzo na kvašenou!

Denisa, Divoženka v kuchyni