Kvašení ve vaší kuchyni
Skripta ke kurzu kvašení
zeleniny ZDARMA

Kvašení považuju za základní a zásadní techniku, kterou by měli umět všichni. Domácí kvašená zelenina totiž zlepšuje trávení, imunitu i náladu.
Jelikož se teď nemůžeme na kurzu potkat a společně kvasit, nabízím vám skripta k mému kurzu "Kvašení ve vaší kuchyni" jako dárek.
Věřím, že se mi díky nim podaří na vás přenést kus mého fermentačního umu (a nadšení) a otevřít vám dveře do království kvašení.
Denisa, Divoženka v kuchyni
Co ve skriptech
"Kvašení ve vaší kuchyni" najdete?
Teorii kvašení zeleniny (vybavení, solení, hygiena, jak se vyhnout plísni, skladování...)
Postup kvašení zeleniny ve vlastní šťávě a v solném roztoku krok za krokem
Konkrétní zkušenosti a tipy a osvědčené kombinace zeleniny
Vyplňte formulář níže a získejte emailovou inspiraci od Divoženky v kuchyni a Skripta ke kurzu "Kvašení ve vaší kuchyni" jako dárek.
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě
v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které
vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání skript (e-booku) a další emailové inspirace
z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.