Kvašení ve vaší kuchyni
Skripta ke kurzu kvašení zeleniny ZDARMA

Kvašení považuju za základní a zásadní techniku, kterou by měli umět všichni. Domácí kvašená zelenina totiž zlepšuje trávení, imunitu i náladu.
Jelikož se teď nemůžeme na kurzu potkat a společně kvasit (psáno 03/20 za prvního lockdownu), nabízím vám skripta k mému kurzu "Kvašení ve vaší kuchyni" jako dárek.
Věřím, že se mi díky nim podaří na vás přenést kus mého fermentačního umu (a nadšení) a otevřít vám dveře do království kvašení.
Denisa, Divoženka v kuchyni
Co ve skriptech najdete?
Teorii kvašení zeleniny (vybavení, solení, hygiena, jak se vyhnout plísni, skladování...)
Postup kvašení zeleniny ve vlastní šťávě a v solném roztoku krok za krokem
Konkrétní zkušenosti a tipy a osvědčené kombinace zeleniny
Vyplňte formulář níže a získejte emailovou inspiraci od Divoženky v kuchyni a Skripta ke kurzu "Kvašení ve vaší kuchyni" jako dárek.
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání skript a další emailové inspirace z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
Podle zákona jsou tato skripta zdarma „digitálním obsahem poskytovaným namísto odměny za osobní údaje“ a vztahují se na něj všeobecné obchodní podmínky. Ty vás zašlu společně s potvrzením o registraci.