Už dlouho vás láká domácí kvašení zeleniny, ale trochu se bojíte a stále ho odkládáte?  

 

Ztratili jste ve vaší rodině dovednost připravovat kysané zelí a chcete se ji znovu naučit a předat ji pak svým dětem?

 

Přijdou vám návody na kvašení příliš složité a potřebujete do začátku zkušenou pomocnou ruku?

Přihlaste se do on-line kurzu a za pět dní to své, vlastnoručně připravené, (ne)obyčejné zelí ochutnáte.
 
Vše potřebné vám ukážu a vysvětlím. 
Jednoduše, laskavě a srozumitelně. 
 
Budete potřebovat jen zelí, sůl, koření, sklenice a vaše šikovné ruce. Už 22. 3. začínáme. 

Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život.

Kvašená zelenina totiž dokáže zlepšit trávení, imunitu i náladu.

 

Věřím, že všechny tyhle účinky už brzo na svém těle pocítíte. A budeme dozajista koukat, jaká neobyčejná a univerzální surovina zelí je. 

Ochutnejte (ne)obyčejné kvašené zelí

 

5denní on-line kurz zdarma

Pojďme se společně prokvasit do jara!

Kurz probíhá od 22. do 26. 3. ve FB skupině. Informace vám přijdou před začátkem emailem.

Pro přihlášení, prosím, vyplňte formulář níže.

 

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro přihlášení do on-line kurzu a zasíláním emailové inspirace a informací z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.