divozenkavkuchyni_fermentovana chilli omacka (1)_edited.jpg

Ochutnejte vlastní fermentovanou paprikovou omáčku

Chcete se naučit připravovat fermentované paprikové omáčky, jemné i ostré, pěkně krok za krokem?

Jste milovníci pálivého a nechce se vám pořád kupovat chilli omáčky?

Kvasit zelí už umíte a rádi byste se fermentovat něco méně obvyklého?

IMG_4124.JPG

Kvašení je základní technika, která vám může doslova změnit život. Pojďte se mnou nahlédnout do další galaxie vesmíru fermentace.

Stáhněte si ZDARMA mini ebook "Fermentovaná papriková omáčka"
a ochutnejte tu svou vlastnoručně připravenou, jemnou nebo pálivou, prostě jedinečnou! 
IMG_4135.JPG

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy. 

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zasílání návodu na výrobu fermentované omáčky a také (ne)pravidelného mailingu z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.