Milí, volali jste po živých akcích, mně se po nich také stýská,
a tak vám jich v listopadu nabízím rovnou dvě. 

 

Oba kurzy jsou převelice sezónní, vitamínem C nabité.

 

Přijeďte k nám na Kokořínsko seznámit se, ochutnat a vlastnoručně si připravit kvašené dobroty.
Pro radost, chuť i podporu vaší imunity.

IMG_7279_edited.jpg

ZELÍ 3x JINAK
 

Kdy: neděle 14. 11.  13 - 16

Náplň:

  • ochutnávka kvašených dobrot

  • teorie a praxe kvašení zelí a zeleniny ve vlastní šťávě

  • vlastnoruční příprava 3 druhů zelí na domácí dokvašení: bílé, růžové a zlaté

Cena: 850 Kč

ZÁKLADNÍ TECHNIKY KVAŠENÍ 

 

Kdy: neděle 28. 11.  13 - 16

Náplň:

  • ochutnávka kvašených dobrot

  • teorie a praxe kvašení zeleniny ve vlastní šťávě a v solném roztoku

  • vlastnoruční příprava zelí a sezónní směsi v roztoku na domácí dokvašení 

Cena: 850 Kč

divozenka v kuchyni_kralovstvi kvaseni (7).JPG
IMG_2100.JPG

"Daruješ-li ženě kvašenou zeleninu, nakrmíš ji vitamínem C a probiotiky na jeden den.
Naučíš-li ji kvasit, dáš jí i celé rodině živou a zdravou potravu pro celý život."

Co o mých kurzech říkají účastníci? 

Super kurz plný informací, který vřele doporučuji každému, kdo se rád učí nové věci, experimentuje, nerad vyhazuje jídlo a nerad kupuje mrtvé potraviny z marketů. Opravdu stojí za to :)

Barbora Benešová

"Od Denči mám již druhý fermentační kurz a opět můžu jen chválit. Lekce jsou přehledné, dobře zpracované i pro úplně začátečníky a jako bonus jsou kvalitní skripta pěkně do ruky a na založení do knihovny."

Lenka Krejčírová

Denisa, Divoženka, ale i žena, co divy zná a umí je báječně předat nám, co máme "běžnou" práci a život a přece nás baví pronikat do tajů a pokladů naší přírody. A navíc "vaří" (tedy spíš kvasí) jako michelinská (super) star! Počkejte až ochutnáte třeba kdoulovec v česneku. To je recept, který z ní nutně musím ještě vymámit! ;)

Tereza Matonohová

Zúčastnila jsem se již druhého kurzu u Divoženky a jsem opravdu ráda. Kurz byl velmi dobře sestavený, témata logicky navazovala, inspirativní recepty byly zajímavé a mnohdy překvapivé. Díky kurzu jsem si prohloubila znalosti o kvašení, kterému jsem naprosto propadla. Musím pochválit i skripta. Jsou perfektní, profesionálně udělaná, přehledná a velmi inspirativní. Vše je opravdu srozumitelně vysvětleno. Pokud jsem měla nějaký dotaz, vždy jsem dostala rychlou odpověď. Moc děkuji a těším se na nový kurz. Určitě se zúčastním

Jitka Pohanková

"Denisu vnímám jako opravdovou kvasící Královnu. Během kurzu jsem obdivovala, jak příjemně a jednoduše dokáže formulovat rady a odpovědi na mnohdy (pro mě) záhadné dotazy. Ví toho opravdu hodně, je cítit, že má mnohaleté zkušenosti a je to její velká vášeň. Proto doporučuju její kvasící kurzy všem, kteří se nebojí i těm, kteří se bojí. S Denisou se mi velká záhada snadno proměnila v zázračný kvasící svět plný zdravých dobrot. Získala jsem know-how, které už mi zůstane. A taky objevila osobnost, které v tomto (nejen) kvasícím ohledu plně důvěřuji. Děkuji za to."

Hedvika Řezáčová

"Kurz u Denisky byl opět skvělý a nabitý novými recepty a neformální příjemnou atmosférou. Doporučuju :-)."

 

Anna Benešová

Máte otázky? Sem s nimi!

Napište mi na denisa@divozenkavkuchyni.cz, na Messenger 
Divoženky v kuchyni nebo rovnou volejte na 733 755 780.

Těším se s vámi už brzo na kvašenou!
Denisa, Divoženka v kuchyni

IMG_3347.JPG

ŽIVÉ AKCE NA KOKOŘÍNSKU 
v listopadu 2021 

Co mají kurzy společného?

  • Mou osobu jako přátelskou a nadšenou lektorku.

  • Neformální prostor u nás v hospodě, trochu punk.

  • Zařídím vybavení, skleničky i suroviny.

  • Dostanete skripta emailem.

  • Čeká vás ochutnávka všemožných kvašeností: zeleninových, ovocných, bylinkových, omáčkových, medových, olivových i misa. To abyste okusili šíri nekonečného vesmíru fermentace.

  • Maximální kapacitu 10 osob.

denisa_divozenka v kuchyni_edited.jpg
divozenkavkuchyni_otevru vam dvere do kralovstvi kvaseni a jedlych rostlin.JPG

Neváhejte a pojďte se se mnou prokvasit podzimem a podpořit své trávení i imunitu. Bude to stát za to!

Další živé kurzy plánuju až na jaro.