Principy kvašení, klíčení i sběru bylinek znáte, nevíte ale, na koho se svými konkrétními nezdary nebo dotazy obrátit?

Nemáte čas hledat v kuchařkách, absolvovat různé kurzy či brouzdat v internetových vodách a chcete konkrétní rady a pomocnou divoženkovskou ruku? 

Máte zahradu plnou zeleně, ale netušíte, co z toho se dá sníst?

Společně vyřešíme cokoliv vás trápí.

Můžeme se podívat třeba na:

  • poznávání jedlých rostlin, květů a plodů

  • zavádění divokých bylinek a vaření s jedlými rostlinami
  • konzervaci bylinek pro kulinární použití

  • základní kvašení zeleniny

  • konzultaci vaší kvašené zeleniny a postupů kvašení

  • zavádění a vaření s kvašenou zeleninou

  • pokročilé kvašení zeleniny: kimči, omáčky, pasty, pesta

  • kvašení v medu

  • kvašení ovoce naslano, umeocet a olivy z místních zdrojů

  • přípravu domácího octa a jeho použití v kuchyni, domácnosti i kosmetice

  • oxidaci bylin a květů na domácí "černý čaj"

  • konzervaci ovoce bez přidaného cukru a konzervantů: sušení, vaření, pečení i kvašení

  • základy zavařování ovoce i zeleniny

  • poznávání, vaření a kvašení kdoulovce nasladko i naslano

  • nejdříve popsat přes objednávku, domluvu

  • vybrat téma a pak si vybrat délku konzultace

  • jak probíhá, jaké kanály a tak

  •  
KDOULOVEC ebook (4).jpg

Pojďte se kvašení, poznávání, sběru, konzervaci jedlých rostlin a dalších darů přírody věnovat více do hloubky i do šířky. 

Srozumitelně, s radostí a lehkostí vám předám své bohaté zkušenosti a podělím se o postupy, které fungují, i slepé uličky, abyste jimi už bloudit nemuseli.

Při osobní konzultaci zodpovím vaše dotazy dokud si nebudu jistá, že tomu opravdu rozumíte. 

IMG_3528.JPG
divozenka v kuchyni_konzultace (7).JPG

KONZULTACE s Divoženkou v kuchyni

denisa_divozenka v kuchyni.jpeg

Jmenuju se Denisa Šimlová. Sběru a konzervaci všeho jedlého v čele s fermentací jsem nevyléčitelně propadla.

 

Svým nadšením a zkušenostmi chci nakazit i vás!

Kvasím zeleninu a bylinky, vyrábím ovocné octy, fermentované pomazánky, nápoje a omáčky, užívám si kvašení v medu i ovoce naslano. Po celý rok sbírám léčivé bylinky i jedlé rostliny, ovoce, květy, houby. Vařím podle ročních období. Suším, zavařuju... a mám velké sklony k soběstačnosti.

 

Do všeho vás moc ráda během konzultací zasvětím! 

Jaké jsou možnosti konzultací?

95014206_617006905559787_622609076387315
  • Malá rada od Divoženky
    Jednorázová konzultace 30 min/500 Kč

  • Velká rada od Divoženky
    Jednorázová konzultace 60 min/900 Kč

  • Chci to s Divoženkou pořádně probrat
    3 návazné konzultace po 60 min za 2 500 Kč

  • Volám Divoženku, kdykoliv potřebuju,
    speciální půlroční předplatné:

    10x 15 min konzultace v průběhu 6 měsíců za 3 500 Kč .


    Dostanete rychlou odpověď po telefonu či Messengeru právě, když ji budete nejvíce potřebovat, třeba v průběhu sběru, při vaření nebo kvašení. Žádné domlouvání termínů a čekání.
95094576_166356604713110_282618939531958
95072567_260409285094469_871332133589745
95055135_615281062392658_451725760189693

VIP "Rok s Divoženkou v kuchyni"

Dopřejte si jedinečné a bohaté divoženkovské předplatné, díky kterému vás provedu celým rokem, sezónu po sezóně, a naučím vše, co si budete přát a potřebovat.  

Pouze pro 3 ženy za 55 000 Kč.

  • konzultace během roku dle sezóny a vaší potřeby

  • přístup ke všem on-line kurzům kvašení v roce 2021

  • soukromý kurz kvašení s bohatou ochutnávkou věcí divokých, ovocných i fermentovaných

  • soukromá procházka s poznáváním, ochutnáváním jedlých rostlin a společná příprava jídla z nich na Kokořínsku nebo ve vašem okolí


Doprava k vám je v ceně v rámci 100 km od Prahy nebo Kokořínska. ​

Chcete si objednat konzultaci nebo se zeptat na detaily?

Napište mi zprávu níže nebo využijte objednávkový formulář tady.

Těším se na společnou práci. 

Denisa, Divoženka v kuchyni

Výborně! Zpráva byla přijata.

divozenka v kuchyni_konzultace (10).JPG