top of page
JARNÍ KVAŠENÍ: zelenina s černým bezem a další
Milí účastníci Kongresu přírodních zahrad, jako doplněk mého povídání o kvašení pro vás mám právě dokvašený mini ebook "Jarní kvašení: zelenina s bezovými květy a další".
Pro jeho stažení stačí, když vyplníte formulář níže.
Ať vás fermentace, nejen ta jarní, baví!
Denisa, Divoženka v kuchyni
Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu je já, Denisa Šimlová, na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.
Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání ebooku"Jarní kvašení" a také (ne)pravidelného mailingu z blogu Divoženka v kuchyni. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.
bottom of page